Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért szaggat a Windowsban az...

Miért szaggat a Windowsban az egér?

Figyelt kérdés

Egér: Yankee AMBUSH YMS3017

Már első használatnál jelentkezett a probléma, hogy Windowson belül szagatt az egér.

Kicseréltem a régire, akkor nem jelentkezett a hiba.

Kicserélték az üzletben egy másik ugyan ilyenre, még ott kirpóbáltuk, és tökéletesen működött.

Ahogy a sajátgépen használni kezdtem egyből látható volt a probléma.

A windost újra raktam (win 10) friss driverekkel is ugyan ez a szitu.

Egyéb javaslat ?

2019. júl. 31. 23:30
 1/1 Mr. V. ***** válasza:
100%

Ugye telepítetted a gyári oldalról a drivert hozzá és nem automatán hagytad települni???

Az alaplap driverei is a gyártó oldaláról (gyári CD-ről) származnak?

USB 2.0-s csatlakozóba dugtad? (Mert nagy fogyasztású, 1A kell neki, de a régi USB csak 0,5A-t tud.)

Amúgy nem kellett volna "újrarakni" a win-t... aki rendesen belakja, 5-6 évente telepít csak újra.

Elég lett volna egy telepítőt elindítani és mivel már az is grafikus, ott is lehet egeret használni (alap univerzális driverrel). Ha ott is problémás, akkor van az egérrel hiba. Ha ott jól működik, és a winben gyári driverrel próbáltad, akkor valószínűleg leginkább áramellátási problémája lesz.

2019. aug. 1. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!