Hogyan tudom a HP 1310 es nyomtató szoftverét ujratelepíteni XP-n?
Hp 1315 ön multifunkciós nyomtatóm van. XP gépem. Nem akart a nyomtató sehogy sem működni ezért gondoltam ujra telepítem a nyomtató szoftverét. (Persze lehet hogy a nyomtató hibás!) Tehát töröltem. Most jött a gond hogy nem tudom ujra telepíteni! Megvan a CD kinyitja a mappát de nem csinál semmit. Van egy setup ikon rákattintok de nem inditja el. Tud valaki segíteni hogy mi lehet a gond? Korában annyi történt ..amire emlékszem hogy telepítettem egy NET kereterendszer 4 HUN-t. Ezenkívül nem volt a géphez nyúlva.
üdv
Ír ki valami hibát?
Eseménynaplóban (Vezérlőpult --> Felügyeleti eszközök) található valami?
Az alapszintű meghajtóprogramokat:
sem teszi fel?
Nálam egy virtuális gépbe frissen telepített Windows XP-be simán elkezdi az első program a kibontás után a telepítést:
"Az eseménynaplóban több mappa is van,alkalmazás,biztonság,rendszer, stb. Melyik mappát gondolta megnézni?"
Főként az Alkalmazás-t nézd meg - keress hibákat (csúnya vörös kőr, benne fehér X-el), vagy figyelmeztetéseket (sárha háromszög, fekete felkiáltójellel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!