Milyen a Vodafone Easy 2500 Ftos mobilinternet? Nagyon lassú? Ha neten rendelem mit kell fizetni? Van belépési díj? Ha vissza akarom vinni visszaveszik ha a netről rendeltem is?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 18:51
1/4 Oberle Gábor válasza:
Itt írnak róla: [link]
A sebessége a hely lefedettségtől függ, ahol éppen használod, a Vodafone mobilnet sebességéről: [link]
Ha a neten rendeled nem kell pluszban semmit sem fizetni, két éves hűségnyilatkozat van, így egy évig 2500 Ft a havidíj, utána 3000 Ft. A hivatalos oldal nem ír belépési díjat. 3 munkanapon belül kötelesek visszavenni, ha nem vagy vele megelégedve, és a garancia, illetve jótállás a netről rendelt termékekre is érvényes!
2/4 Oberle Gábor válasza:
Ami még fontos lehet: "A HSDPA technológiával lefedett 3G lefedettségi területeken a garantált le- és feltöltési sebesség az ÁSZF 3. sz. mellékletében meghatározott (jelenleg 150/40 kbit/s, 2GB forgalom felett 128/128 kbit/s), amelyet a szolgáltató az esetek 80%-ában garantál. "
3/4 anonim válasza:
Ne rendeld meg.Nagyon kevés az a 2gb.Cak akkor redeld meg ha csak msnezni,iwiweni/facebookozni (nem játékokkal játszani!)/myvipezni szeretnél.Youtube kilőve mert egy videó kb 100mb.Én minimum 5gbosat javaslom.Amúgy a sebessége attól függ hogy hol laksz.
4/4 anonim válasza:
Nekem három éve van Vodafone Internet Fixem, 5G 5500 ft havonta. Két év a hűségidő (tavaly hosszabbítottam), sticket és SIM kártyát kaptam hozzá. Nincs vele semmi gond, HSDPA (szélessáv) megy. De ezzel se lehet filmeket letölteni, nem arra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!