Mi az a Google?
Valójában természetesen tudom. Inkább az érdekelne, mások miért nem. Naponta százszámra látok itt retardált kérdéseket, amire két kattintás lenne önállóan megtalálni a választ. Komolyan nem értem, mitől olyan életképtelenek a mai tizen-huszonévesek, hogy ott kotlanak egész nap a számítógépük előtt, az okostelefon a seggükbe dugva, de a Google. a Wikipedia, az eBay, az Amazon vagy bármi ilyesmi totálisan ismeretlen számukra, és itt nyinnyognak válaszért. Honnan bújtatok ti elő, hol éltek ti, szatyorban? A 74 éves édesanyám csuklóból kezeli a netet, ti meg itt sírtok, mint a fürdőskisasszony.
Huhú, gyorsan jelentsétek, hogy beszóltak nektek. Azért egy választ elfogadnék. Aki nem hallott még ezekről, vagy nem tudja használni, hogyan éli túl a mindennapokat, hol él, milyen körülmények között?
Mit gondolsz, amikor én jártam iskolába, meg mindenki más, aki velem egyidős, mi a fene volt az elvárás az iskolában? Segítek, akkor még Lenin volt, sarló-kalapács és ideiglenesen nálunk állomásozó fegyverbarátok. Nemhogy Google nem volt, de agyonvertek, ha önálló gondolatod volt.
Amúgy sejthető volt, hogy valami millenniális besértődik a "hangnemen". Hogyne, hópelyhecske, hozzád csak alázatos tisztelettel szabad szólni. Ja, nem is hozzád szóltam, ez egy kérdés volt. Nem baj, sértődj meg mindenki helyett.
Nagyon idegesnek tetszik lenni.
Erre is jo az oldal ugy latom, a google helyett🙄🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!