Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az a Google?

Mihago kérdése:

Mi az a Google?

Figyelt kérdés

Valójában természetesen tudom. Inkább az érdekelne, mások miért nem. Naponta százszámra látok itt retardált kérdéseket, amire két kattintás lenne önállóan megtalálni a választ. Komolyan nem értem, mitől olyan életképtelenek a mai tizen-huszonévesek, hogy ott kotlanak egész nap a számítógépük előtt, az okostelefon a seggükbe dugva, de a Google. a Wikipedia, az eBay, az Amazon vagy bármi ilyesmi totálisan ismeretlen számukra, és itt nyinnyognak válaszért. Honnan bújtatok ti elő, hol éltek ti, szatyorban? A 74 éves édesanyám csuklóból kezeli a netet, ti meg itt sírtok, mint a fürdőskisasszony.

Huhú, gyorsan jelentsétek, hogy beszóltak nektek. Azért egy választ elfogadnék. Aki nem hallott még ezekről, vagy nem tudja használni, hogyan éli túl a mindennapokat, hol él, milyen körülmények között?

2019. júl. 10. 23:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mit gondolsz, amikor én jártam iskolába, meg mindenki más, aki velem egyidős, mi a fene volt az elvárás az iskolában? Segítek, akkor még Lenin volt, sarló-kalapács és ideiglenesen nálunk állomásozó fegyverbarátok. Nemhogy Google nem volt, de agyonvertek, ha önálló gondolatod volt.

Amúgy sejthető volt, hogy valami millenniális besértődik a "hangnemen". Hogyne, hópelyhecske, hozzád csak alázatos tisztelettel szabad szólni. Ja, nem is hozzád szóltam, ez egy kérdés volt. Nem baj, sértődj meg mindenki helyett.

2019. júl. 11. 16:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon idegesnek tetszik lenni.

Erre is jo az oldal ugy latom, a google helyett🙄🙄

2019. júl. 11. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!