Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan csinálhatnék saját...

Hogyan csinálhatnék saját kryptovalutát?

Figyelt kérdés

Régóta álmodozom egy saját erc-20 tokenről. Justin Sun -hoz hasonlóan nekem is lehetne belőle egy rakás pénzem, én is tarthatnék előadásokat egy színpadon mint startup CEO és a hacker lányok is bekövetnének instán.

Tudom, sokan azt mondanák, hogy ehhez először szükség lenne egy vízióra is (Pl.: Decentralizált neurális háló alapú űrkutatás), de rengeteg token van, ahol ez nem feltétlenül van meg(jetcoin, bitcoiin[b2g], ethereum lite cash).

Hogyan tudnék egy erc-20 tokent csinálni, ami listázva van a tőzsdén, értéke is van, és lehetőleg megy felfele az ára idővel? Ha jobban belegondolunk, a valuták nagy része alapból egy csalás. Például ha mondjuk nekem, mint befolyásos btc miner -nek nem tetszene a bitcoin 1mb -os limitje, nem szerencsétlenkednék a bitcoin cash/sv -vel, hanem simán átállnék a minden szempontból sokkal fejlettebb és monero -ra.

2019. júl. 10. 17:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem nagy kaland, ha találsz balekot aki megveszi

[link]

2019. aug. 9. 11:34
 12/12 anonim ***** válasza:

"Volt egy nagy esés, de még mindig van értéke és 9 tőzsdeoldalon is árulják."

Nullahoz kozelito volume, tehat kb. senki nem kereskedik vele.

2019. aug. 10. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!