Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A webhely nem érhető el. Mi...

A webhely nem érhető el. Mi az oka?

Figyelt kérdés

Munkahelyi gépemen múlt héten frissítettük a vírusirtót. Azóta vannak gondok. Nem tudok megnyitni olyan honlapokat amikre szükségem lenne a munkámhoz. Pl e-építési napló, vagy különböző adatlapok letöltése. Chrome-ban azt írja, a webhely nem érhető el és próbáljam a következőket: a proxy és tűzfal ellenőrzése vagy a windows hálózati diagnosztika futtatása. Kipróbáltam mozillában. Ott meg azt írja, hogy a biztonságos kapcsolat sikertelen.

A tűzfalat lekapcsoltam, az sem használt, visszakapcsoltam úgy sem jó. Nem értek ehhez, és egész nap szenvedek mert így nem haladok a munkával. Egyedül vagyok az irodában, nem tudok rájönni mi lehet a gond.

Eset Internet security vírusírtó van. Azt írja maximális a védelem a számítógépen.

Tudna valaki segíteni??

2019. júl. 8. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:

"múlt héten frissítettük a vírusirtót. Azóta vannak gondok"

A vírusirtó naplója

[link]

mit ír erről?

2019. júl. 8. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Észlelések- 0

Események-20 (itt a frissítéseket írja)

Számítógép ellenőrzése- 1 (két mappát ellenőrzött)

Behatolásmegelőző rendszer- 0

Hálózati védelem- 3 (biztonsági rés kihasználása)

Többi is nulla.

2019. júl. 8. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:

"Eset Internet security vírusírtó van. Azt írja maximális a védelem a számítógépen."

Nem szabad semmilyen vírusírtót használni (esetleg ami be van építve a rendszerbe: Defender), mert csak lassítja a gépet, ha nem ingyenes (márpedig a fent említett nem az), akkor ráadásul a pénzt is eszi.

Ha egy vírus nagyon rá akar menni a gépre, akkor az rá fog menni, a legtöbb esetben ennek oka pont maga a felhasználó! :-)

"Azt írja maximális a védelem a számítógépen."

Ha nem is tudod használni a gépet, akkor bizonyára maximális a védelem, ebben igaza van! :-)

(mellesleg nálunk a munkahelyen is ez van, miután felment a víruskereső a gépre, nem működött se ez, se az, aztán kikapcsoltuk a tűzfalat és az nálunk megoldott minden problémát, csak a gépek nem lettek gyorsabbak :-) )

2019. júl. 8. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó de mit lehet tenni? A tűzfal kikapcsolása nem segített. Ugyanúgy nem tudok sok honlapot elérni :(
2019. júl. 9. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!