A webhely nem érhető el. Mi az oka?
Munkahelyi gépemen múlt héten frissítettük a vírusirtót. Azóta vannak gondok. Nem tudok megnyitni olyan honlapokat amikre szükségem lenne a munkámhoz. Pl e-építési napló, vagy különböző adatlapok letöltése. Chrome-ban azt írja, a webhely nem érhető el és próbáljam a következőket: a proxy és tűzfal ellenőrzése vagy a windows hálózati diagnosztika futtatása. Kipróbáltam mozillában. Ott meg azt írja, hogy a biztonságos kapcsolat sikertelen.
A tűzfalat lekapcsoltam, az sem használt, visszakapcsoltam úgy sem jó. Nem értek ehhez, és egész nap szenvedek mert így nem haladok a munkával. Egyedül vagyok az irodában, nem tudok rájönni mi lehet a gond.
Eset Internet security vírusírtó van. Azt írja maximális a védelem a számítógépen.
Tudna valaki segíteni??
Észlelések- 0
Események-20 (itt a frissítéseket írja)
Számítógép ellenőrzése- 1 (két mappát ellenőrzött)
Behatolásmegelőző rendszer- 0
Hálózati védelem- 3 (biztonsági rés kihasználása)
Többi is nulla.
"Eset Internet security vírusírtó van. Azt írja maximális a védelem a számítógépen."
Nem szabad semmilyen vírusírtót használni (esetleg ami be van építve a rendszerbe: Defender), mert csak lassítja a gépet, ha nem ingyenes (márpedig a fent említett nem az), akkor ráadásul a pénzt is eszi.
Ha egy vírus nagyon rá akar menni a gépre, akkor az rá fog menni, a legtöbb esetben ennek oka pont maga a felhasználó! :-)
"Azt írja maximális a védelem a számítógépen."
Ha nem is tudod használni a gépet, akkor bizonyára maximális a védelem, ebben igaza van! :-)
(mellesleg nálunk a munkahelyen is ez van, miután felment a víruskereső a gépre, nem működött se ez, se az, aztán kikapcsoltuk a tűzfalat és az nálunk megoldott minden problémát, csak a gépek nem lettek gyorsabbak :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!