Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mai nap Problémám adódott a...

Mai nap Problémám adódott a Huawei P8 Lite telefonommal. Többi információ lent. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval, reggel felkeltem megszerettem volna nézni valamit a telefonomon (huawei p8 lite),de mikor rányomtam a wifire nem akart csatlakozni és azt irta ki ,hogy "A Hálozat elérés megtagadva".Újra indítottam a Router ,de akkor sem változott semmi.A Telefont is újra indítottam semmi.Ki töröltem és beirtam újra a jelszót semmi.Rányomtam egy másik wifire annál is azt írja ki ,hogy "A Hálozat elérés megtagadva". Megkérdeztem a feleségemet és a fiamat ,de persze náluk minden normálisan működik (Feleségem telefonja: Samsung Galaxy A3 , Fiamé: Samsung Galaxy J5 2017). Csak nálam nem működik.Sok helyen azt irják rakjam vissza gyári beállításokra ,de nem hiszem ,hogy működne.Szerintetek mit tegyek?

2019. júl. 4. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Pedig rakd vissza gyárira
2019. júl. 4. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a gyari visszallitas nem oldja meg, akkor valoszinuleg elromlott a wifi antennaja. Mennyi idos a telefon?
2019. júl. 4. 14:54
 3/8 A kérdező kommentje:
4 éves a telefon
2019. júl. 4. 15:22
 4/8 P.O.C. ***** válasza:

Szia. Van egy rossz hírem. Ez gyári hiba. Én is P8 Lite tulaj voltam, és beszaladtam ebbe a hibába, és még nagyon sok mindenki rajtam kívül.

Nekem a szervizbe, alaplap cserével orvosolták. Persze gar időn belül voltam szerencsére.

2019. júl. 4. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van elfekvőben egy ilyen telóm.. nállam az volt, hogy rejtett ssid-ra nem volt hajlandó csatlakozni.. gyári reszet után sem DE nyílvános ssid-ra simán felmászik a kis genyó és stabilan megy.. és ugyanez van az ascend p7-el is..
2019. júl. 4. 20:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszömöm a válaszokat
2019. júl. 5. 04:39
 7/8 anonim ***** válasza:
A gyáro visszaállítás azért segíthet mert olyan mint windows esetében egy újratelepítés. Ha valami szoftverhiba van, azt helyre rakja, egyébként alaplap csere. Ha viszont újat vennél, a Mate 20 liteot ajánlom, jelenleg ár-érték arányban a legjobb választás szerintem. Nálam 3 hete van, szintén egy P8 liteot váltott.
2019. júl. 6. 07:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat.Elvittem szervízbe és ott orvosolták a problémát.Már tökéletesen Működik :D
2019. júl. 14. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!