Miert irja a facebook, hogy rejtett infórmáció?
Sajnos én is belefutottam ebbe a problémába , ezért vagyok itt , mert elkezdtem keresni hátha van valami megoldás.
Olvasom , hogy nem csak én vagyok egyedül ezzel a "rejtett információ" problémával.
Úgy sikerült megoldanom a problémát , hogy hírdetésre kattintva jobb egér gombbal "lap megnyitása új lapon" ezt követően bal egérgomb , hogy nagyobb méretű legyen és akkor látszik a telefonszám.
Hírfolyamból kattintva nem látható , csak az új lappal hajlandó láthatóvá válni.
Bosszantó , mert volt olyan hírdető akinél ki volt írva , hogy csak telefonon hajlandó kommunikálni. Írtam neki, hogy nem látom a telefonszámot , azóta se jött válasz...
Ha valakinek van erre a problémára ésszerű magyarázata , és/vagy megoldása az továbbra is érdekel. Köszönöm!
Sziasztok!
Nekem Facebook Lite-ban még mindig mutatja.
Az új lapon megnyitás sem oldotta meg.
Tudna valaki segíteni?
Bocsi,nem vagyok egy nagy informatikai zseni.
Ha a címsávban a www. -ot átírjátok m. -ra (tehát www.facebook.com helyet m.facebook.com), akkor mobilnézetben nyitja meg, és látszik a szám.
Érdemes a hirdetést megnyitni új lapon és ott átírni, úgy nem rántja össze az arcod is a képernyőn :D
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!