Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Reset után nincs internet. Mi...

Reset után nincs internet. Mi a probléma?

Figyelt kérdés

(ZTE Speedport entry 2i)

A router resetelése után rálehet csatlakozni a hálózatra de azt írja nincs internet kapcsolat pedig az összes led világít a routeren. Reset előtt minden jó volt

2019. jún. 27. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Reset (ha jól értem) router reset gombjának hosszasan történő megnyomását jelenti, minek hatására összes beállítás törlődik.

Internetkapcsolat jól be lett állítva ismét? Mit takar hogy "rá lehet csatlakozni a hálózatra", a router által szolgáltatott LAN-ra lehet rácsatlakozni vagy másra?

2019. jún. 27. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Nemrég megnyomtam a routeren a reset gombot pár másodpercig. Utánna vettem észre hogy ugye megváltozott a név és a jelszó ezt átírtam a webes felületen (192.168.1.254) utánna telefonról csatlakoztam (Beállítások/WiFi/(Megadott név) és a telefon rácsatlakozott de amikor beléptem a google be és rákerestem valamire akkor azt írta a beállításokban hogy "MEGADOTT NÉV (nincs internetkapcsolat)" PC-n(win10) meg az a kis ikon jobb lent az azt írja csatlakozva (nincs semmi felkiátójel vagy x) de ha rákeresek ott valamira akkor azt írja hogy a webhely nem elérhető (www.google.hu) ilyen esetben mi a teendő?
2019. jún. 27. 21:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Amúgy a drágalátos szomszédom internetét fogyasztom most

Pár kép a routerről és a többi ről

[link]

[link]

[link]

2019. jún. 27. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Beállítási segédlet:

[link]

főként a 14. oldalon levő Internet – Network – WAN – DSL Connection menüpontban levő PPPoE beállítás a lényeges (ez szolgál arra, hogy a modem a szolgáltató fejállomására csatlakozzon). Ha jól vannak megadva a csatlakozási adatok, az Internet – Status – DSL – DSL Connection Statusnál ellenőrizheted a kapcsolódást.

2019. jún. 27. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!