Használható e-mail szolgáltató?
Play áruházban megnéztem, hogy van -e hozzá frissítés. Az első két értékelés ami látható kapásból arról szól, hogy nem küld értesítést a beérkező levelekről. Meg még pár tucat amíg legörgettem... Uh nem én balfácánkodtam. Ennyit tud 2019-ben a legelterjedtebb ingyenes levelező- és kémprogram androidra kiadott app-ja.
A notimra letöltök valami mésik e-mail klienst, legalább hátha akkor értesülök az új levelekről ha be van kapcsolva. iOS-ra nem állnék most át, néhány hónapja vettem új notebookot 500 ezerért. Telót meg biztos nem veszek félmillióért, vagy nemtom mennyi egy iPhone.
Használj valami normális klienst, mittudomén Thunderbird, és semmiféle panaszod nem lesz sosem. De a webes gmail is tud ám asztali értesítéseket küldemi.
Telefonos alkalmazásuk valóban fos, de tessék helyette használni mondjuk AquaMail-t, vagy más értelmes e-mail klienst.
A Gmail-nél jobb e-mail szolgáltató egyébként nincs.
Én az outlook.com-ot használom több okból is.
Fizetős, mert van Office365 előfizetésem, amivel jár nyilván a postafiók, nagyobb tárhely, nincsenek reklámok a felületen, van hozzá 1TB OneDrive, a godaddy-n regisztrált saját domain-en egy postafiókra is használható (tehát nem csak kispist@outlook.com-os címet lehet használni), és rendesen tudja a push notification-t szerintem még Android-on is (csak nem imap, hanem exchange fiókként kell felvenni, vagy használhatod az Outlook levelező app-ot hozzá).
3.000 Ft /hó, vagy 29.000 Ft/év, és természetesen jár hozzá a teljes Office csomag 5 gépre.
Rendelkezésre állásban elég jók, és nyilván a gyári Windows10-es alkalmazásoddal is jól működik (egy cég, ugyebár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!