Messenger hiba vagy valami más?
Szóval egy ismerősöm letiltott Messenger-en még tavaly, nem tudtam neki írni se ott és se Facebook-on. Azonban pár napja látom, hogy tudnék neki írni Messenger-en, mobilról, mert ott van az üzenet küldése szöveg.
Igen ám, de ha gépen Facebook-on megyek a Messeneger üzenetekre, akkor ott nem tudnék neki írni, csak mobilról. Újratöltöttem a Messenger-t, de ugyan ez a helyzet. Ez most hiba vagy tényleg feloldott az illető?
Hallottam olyanról, hogy a rendszer egy idő után felold, de itt nem a rendszer tiltott le, hanem egy természetes személy. Valaki tudna segíteni? Megoldható lenne a probléma, ha kipróbálom és ráírok az illetőre, de ez most nem aktuális. Valakinek volt hasonló esete?
Ha elküldted neki és nem ir semmilyen hiba üzenetet, akkor feloldotta messengeren.
Ha facebook profilt nem látod, akkor sehogy nem oldotta fel (tudtommal messengerrel együtt jár)
Akkor ez most milyen jelenség?
Tehát tisztán megfogalmazom:
1. Mobilról Messengeren elvileg NEM vagyok letiltva. Tudnék neki írni, becenevet állítani, stb.
2. Ha gépen a Facebook-os üzenteket legörgetem oda, ahol legutóbb beszéltünk, akkor ott is tudnék neki írni..elvileg.
3. Ha gépről megnyitom a Facebook-ot, azon belül a Messenger üzeneteket, akkor ott azt írja, hogy "Jelenleg nem elérhető" vagy "Nem tudsz erre az üzentre válaszolni" szöveg.
Ezt nem értem én se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!