Router hiba? Semmi baj nincs a nettel kivéve, a telefonon (wifi) nem játssza le a videókat. Több lent?
Figyelt kérdés
semmi baj nincs a nettel kivéve,a telefonon(wifi) nem játssza le a videókat,ahogy megnyitok egy videót leesik a sebesség 1-2kB-ra pedig fullos a jel,speedtest szerint is..eddig semmi baja nem volt,ujra konfiguráltam,beállítottam a routeren mindent és semmi nem jó így sem több napja,mi lehet a baj ? régebben volt,hogy összeakadt az ip,de a mac climet klónoztam az megoldotta,de attól ugyan úgy működött,de most nem tudom ezzel mi lehet a baj...2019. jún. 23. 20:30
1/1 Mr. V. válasza:
Ilyesmi nekem Vista esetében fordult elő.
Az IP és a MAC 2 külön dolog, a MAC nem ütközhet, mert elvileg nem létezik 2 azonos (egy része gyártó azonosító, másik része típus azonosító, harmadik része sorozatszám/sorszám).
A routeren nézz meg egy olyan beállítást, hogy IPTV mód tiltva legyen, illetve a multicast is (elvileg a 2 ugyanaz, de több néven nevezik).
Esetleg nézz rá a router LOG-jára, mert lehet hogy a videó oldal DoS támadásokat intéz és ezért a router tűzfala letiltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!