Hogyan tudom visszaszerezni a facebbok oldalam? Nem fiók, oldal!
Hello. Engem is nagyon érdekelne a válasz, teljesen hasonló cipőben járok. Feleségem profilja alatt létrehoztunk egy oldalt, ami működik. Később létrehoztunk nekem is egy profilt, mert meguntuk, hogy a páromat bombázzák olyan kérdések, ami inkább velem kapcsolatos. Pár nappal később áthelyeztük az adminisztrátori hozzáférést hozzám, a feleségemnél meg letöröltük, bent hagytuk szerkesztőnek (hiba volt). A facebook letörölte a profilomat, így az oldalt szerkeszteni lehet, de nem tudunk vele tenni semmit. Nincs adminisztrátor. Most egy kb. hónappal később újra létrehoztam ugyanazon adatokkal a profilomat, üzemel is kb. 1 hete, de nem tudok újra belépni, vagy előhívni, hogy én lennék az adminisztrátor.
Becsatoltam szem.ig. a face-nak, írtam chat-be a face-nak, de semmi válasz. Hogy lehetne ezt elővarázsolni? Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!