A közösségi médiában (Instagram, Twitter és társai) hogyan lesz valakinek kék pipa a neve mellett? Mitől függ?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy í hírességek kapnak ilyet, de mitől függ hogy valaki annak számít-e? Mert láttam már olyat hogy valaki világhíres és bizonyíthatóan ő volt a fiók mögött mégsem kapott pipát, míg ugyanekkor olyannal is találkoztam aki helyi "celeb", mondhatni egy senki,életemben nem hallottam róla, jó ha párezren ismerik, mégis volt pipája. Szóval mitől függ hogy valaki kap-e kék pipát vagy sem? Egy mezei ember is kaphat?#internet #sztár #Facebook #fiók #Twitter #híresség #pipa #közösségi oldal #Instagram #közösségi média
2019. márc. 18. 21:06
2/3 anonim válasza:
Gondolom hitelesítve van az oldala. Pl Britney Spearsnek van sok oldala, és azt kezeli ő, amin ott a pipa. Szerintem ezt bármilyen mezei ember megtudja csinálni egy személyigazolvánnyal vagy valami
3/3 anonim válasza:
Ez azert lehet, mert az a mezei senki elsok kozott regisztralt es kapott pipat. Ez mindenutt igyvan, a tobbmillas hiresseg meg sokkal kesobb, es azota szinte mindenhol szigorodtak a kovetelmenyek. Ez sajnos ezert lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!