Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Masztizós webcamos zsarolómail...

Masztizós webcamos zsarolómail ugye kamu? Nincs is webcam a gépemen.

Figyelt kérdés

Itt a teljes szövege:

Szia!

Amint már észrevetted, e-mailt küldtem neked a fiókodból.

Ez azt jelenti, hogy teljes körű hozzáféréssel rendelkezem az Ön eszközéhez

Több hónapig figyelek téged.

Tény, hogy egy webhelyen keresztül fertőzött meg egy kártevővel.

Ha nem ismeri ezt, elmagyarázom.

A trójai vírus teljes hozzáférést biztosít a készülék operációs rendszeréhez.

Ez azt jelenti, hogy mindent láthatok a képernyőn, kapcsolja be a fényképezőgépet és a mikrofont. De nem tudod róla.

Hozzáférhetem az összes kapcsolatodhoz és minden levelezéshez.

Miért nem fedezte fel a víruskereső a rosszindulatú programokat?

Válasz: A rosszindulatú program az illesztőprogramot használja, 4 óránként frissítem aláírásait, hogy a víruskereső csendben legyen.

Készítettem egy videót, amely megmutatja, hogyan maszturbáltál a képernyő bal oldalán.

A képernyő jobb oldalán látható a megtekintett videó.

Egy egérkattintással elküldhetem ezt a videót az összes e-mail címemre és kapcsolatodra a szociális hálózatokon.

Elérhetem az összes e-mail levelezést és üzenetküldőt is.

Ha ezt meg akarja akadályozni,

helyezze át a $200(USD) összeget a bitcoin címemre (ha nem tudod, hogyan kell ezt csinálni, írj a Google-nak: "Buy Bitcoin").

A bitcoin címem (BTC Wallet): 18JK7BTJkcQL8v2BHtRpwZAvXE4Sgn8jBL

Amint elküldi nekem a bitcoinokat, törlöm a videót. Soha többé nem hallasz engem.

50 órát (több mint 2 nap) adok neked.

Van egy értesítésem, amely elolvassa ezt a levelet, és az időzítő akkor fog működni, amikor meglátja ezt a levelet.

A panasz benyújtása valahol nincs értelme, mert ezt az e-mailt nem lehet követni, mint a bitcoin címem.

Nem hibázok.

Ha úgy találom, hogy megosztotta ezt az üzenetet valakivel, a videó azonnal el lesz osztva.

Üdvözlettel!

2019. jún. 18. 14:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Az is lehet, hogy nem törtek fel semmit, hiszen bárki nevében tudsz emailt küldeni. Parára nincs ok egyelőre. A kontextus nálunk az, hogy az egyik ügyfelünk most hozta át hozzánk a levelezését, outlookot használnak (ami nem tárolja a fejlécet automatikusan), a régi mail szervert lelőtték, úgyhogy már nem tudjuk megnézni az eredeti levelet, csak a szövegét.

Ha kell segítség, privátban elértek.

2019. jún. 19. 17:16
 22/23 anonim válasza:
Ugyanezt a levelet kaptam tegnap én is . sejtettem hogy kamu lehet ,de azért kicsit beszartam 😬
2020. jan. 11. 20:37
 23/23 anonim ***** válasza:

Azért ez a magyarság XD

"A videó azonnal el lesz osztva." Remélem, nullával lesz elosztva XD

2020. jan. 11. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!