Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Masztizós webcamos zsarolómail...

Masztizós webcamos zsarolómail ugye kamu? Nincs is webcam a gépemen.

Figyelt kérdés

Itt a teljes szövege:

Szia!

Amint már észrevetted, e-mailt küldtem neked a fiókodból.

Ez azt jelenti, hogy teljes körű hozzáféréssel rendelkezem az Ön eszközéhez

Több hónapig figyelek téged.

Tény, hogy egy webhelyen keresztül fertőzött meg egy kártevővel.

Ha nem ismeri ezt, elmagyarázom.

A trójai vírus teljes hozzáférést biztosít a készülék operációs rendszeréhez.

Ez azt jelenti, hogy mindent láthatok a képernyőn, kapcsolja be a fényképezőgépet és a mikrofont. De nem tudod róla.

Hozzáférhetem az összes kapcsolatodhoz és minden levelezéshez.

Miért nem fedezte fel a víruskereső a rosszindulatú programokat?

Válasz: A rosszindulatú program az illesztőprogramot használja, 4 óránként frissítem aláírásait, hogy a víruskereső csendben legyen.

Készítettem egy videót, amely megmutatja, hogyan maszturbáltál a képernyő bal oldalán.

A képernyő jobb oldalán látható a megtekintett videó.

Egy egérkattintással elküldhetem ezt a videót az összes e-mail címemre és kapcsolatodra a szociális hálózatokon.

Elérhetem az összes e-mail levelezést és üzenetküldőt is.

Ha ezt meg akarja akadályozni,

helyezze át a $200(USD) összeget a bitcoin címemre (ha nem tudod, hogyan kell ezt csinálni, írj a Google-nak: "Buy Bitcoin").

A bitcoin címem (BTC Wallet): 18JK7BTJkcQL8v2BHtRpwZAvXE4Sgn8jBL

Amint elküldi nekem a bitcoinokat, törlöm a videót. Soha többé nem hallasz engem.

50 órát (több mint 2 nap) adok neked.

Van egy értesítésem, amely elolvassa ezt a levelet, és az időzítő akkor fog működni, amikor meglátja ezt a levelet.

A panasz benyújtása valahol nincs értelme, mert ezt az e-mailt nem lehet követni, mint a bitcoin címem.

Nem hibázok.

Ha úgy találom, hogy megosztotta ezt az üzenetet valakivel, a videó azonnal el lesz osztva.

Üdvözlettel!

2019. jún. 18. 14:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Pár hete volt erről cikk a különféle tech portálokon, megpróbálják "személyre szabni" az ilyen leveleket, adott e-mail címre és jelszóra hivatkoznak, ez csak kamu.
2019. jún. 18. 15:10
 12/23 A kérdező kommentje:

""Amint már észrevetted, e-mailt küldtem neked a fiókodból." - ez alatt mit ért?“

NA MOST PONT EZ AZ EGY PONT AMI IGAZ!!

beléptem a szóban forgó régi már nem használt freemail-es fiókomra és tényleg ott a levél az elküldötteknél.

Tényleg belépett valaki (nem én) aki tudta a jelszót.

De mivel ez egy 100 éves fiók így nem vacakoltam új jelszóval fiók törlése és csók.

2019. jún. 18. 15:11
 13/23 anonim válasza:
De naiv vagy
2019. jún. 18. 15:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Változtass jelszót mindenhol!
2019. jún. 18. 15:22
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kiszivárgott név-jelszó adatbázisból szerzik meg, ettől tűnik talán egy fokkal hitelesebbnek.

Általános felhasználói felelőtlenség (persze hozzá nem értés bőven van benne), hogy évek óta kint van a nyílt neten az e-mail fiókja és egy feltört oldalhoz tartozó jelszava, csak az alapszintű felhasználók mindenhol ugyanazt a jelszót használják, így az e-mail fiókba is beléphetnek és visszaélhetnek vele mások, szintén évek óta. Veled is ezt történt ezek szerint.

Ha most is mindenhol ugyanazt a jelszót használod amit nem cseréltél le évek óta, ugyanúgy kerülhetsz ilyen helyzetbe. A feltört adatbázisokból kiszivárognak a név-jelszó párosok a netre, és ha az e-mail fiókod jelszava is ugyanaz, megint beléphetnek rá a jövőben.

2019. jún. 18. 15:23
 16/23 A kérdező kommentje:

" és ha az e-mail fiókod jelszava is ugyanaz, megint "

Ebbe a fiókba már tuti nem, mert töröltem magát a fiókot. Sok sikert a megszerzett jelszóhoz ha nincs meg a fiók se.

2019. jún. 18. 15:27
 17/23 Szirty ***** válasza:
100%
Ha nincs laptopod, web kamerád és nem maszturbálsz a képernyő előtt, akkor miért merült fel benned a gyanú hogy amit ír az igaz? :-o
2019. jún. 18. 16:49
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a törölt fiókról beszéltem, hanem a hozzáállásról. Ha megint egy oldalnál több helyen használod ugyanazt a jelszót, és az e-mail fiókod jelszava bármilyen más oldal regisztrációjával is megegyezik, megint kerülhetsz ilyen helyzetbe. Legalább az e-mail legyen minden mástól független.
2019. jún. 18. 16:50
 19/23 anonim ***** válasza:
2019. jún. 18. 17:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Aki megkapta, légyszíves másolja be a teljes emailt fejlécekkel. A szöveg nem érdekel, csak a fejlécek, akkor kideríthető hogy a mail szervert törték fel, vagy a gépeken van valami.
2019. jún. 19. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!