Elég régóta nem tudják megoldani a problémát, azóta már a firefox 22-es verzióját használom az adobe flash 11.8-cal, de állandóak a bővítmény összeomlások, a videók nem megfelelő megjelenítései.
2013. máj. 14. 22:40
17/20 anonim válasza:
win7, 64bit, firefox 20, flash 11.7.700.169.
már 2 hete idegesít a firefox 15 percenkénti összeomlása. próbáltam régebbi (19-es) firefox-ot és régebbi flash-t feltenni, de semmi változás. nagyon idegesít a dolog!
próbáltam váltani chrome böngészőre, de abból hiányzik az intelligens fájlmentési funkció(amikor kiterjesztésenként eltérő mappába ment). próbáltam az operát is, de ott meg halára idegesített, hogy nem tudtam a könyvjelző eszköztárat a szokásos helyre tenni, plusz a levél figyelmeztető felugró ablakot (x-notifier) letiltotta.
2013. máj. 14. 22:53
18/20 anonim válasza:
tedd fel a legújabb firefoxot, meg a legújabb flasht! ma jöttek újra verziók mind2-ből... meg próbáld meg a Firefoxot csökkentett módba... Mármint csak a Firefox, és nem a Windows! ha csökkentett módba jó, akkor valamelyik kiegészítőddel, vagy beállításoddal, vagy kompatibilitással lesz a baj
2013. máj. 15. 18:05
19/20 anonim válasza:
18-as válaszadónak: köszi, firefox 21.0 és flash 11.7.700.202 telepítése után - egyelőre úgy tűnik - meggyógyult a firefox.
2013. máj. 17. 10:36
20/20 anonim válasza:
nincs mit! ha esetleg nem sikerülne még meg lehet azt is próbálni, hogy Firefoxban kikapcsolni a hardveres gyorsítást...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!