A Mozilla Firefoxban az Adobe Flash bővítmény nektek is sűrűn összeomlik?
Pár hete volt egy frissítése a Flash bővítménynek, azóta naponta többször is összeomlik. Ha befrissítem az oldalt, akkor utána jó lesz.
Nektek is szokott ilyet csinálni, vagy csak velem szórakozik?
Nézd meg, hátha vannak hozzá frissítések, olvastam múltkor hogy ez az összeomlásos izé, hogy a firefox a bővítmények helyén írja ki az összeomlást, megsokszorozta az összeomlásokat ezért kiadtak hozzá valami frissítést.
Súgó-Frissítések keresése
Vezérlőpult/Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései, innen töröld az Adobe Flash Playert.
Nyisd meg, Firefox, Safari, Opera alatt Different operating system or browse? Jelöld be az géped operációs rendszerét, aztán Agree and install now letöltöd az Asztalra. Zárd be a Firefox-ot és futtasd el, akkor bele fog települni.
nekem is ez a problémám :S
nem használ az újratelepítés :(
Sziasztok, nekem is ezzel az Adobe Flash playerrel lenen a gondom.....5x újraraktam a win7-t 15 a programot de utána is roszs volt. 1x teljes formázást végeztem a gépen és akkor jó volt 10 percig minden aztán amikor videot akarok nézni pl youtubon akkor elzöldül a video és utána meg összeomlást ír ki....
Probák:-probáltam régi mozillával más böngészövel és régi flhas playerrel - de akkor se volt jó
-gyorsítotárat kikapcsolni de akkor se volt jó....
valaki aki tud egy ésszerő megoldást kérem írja meg:S
Sét vett az ideg hogy nem jó:S
Így kell cserélni.
Töröld mind a KETTŐT (IE és NON-IE), illetve ha van Google Chrome a gépeden, ahhoz is tartozik egy, de az beépül a Vezérlőpultba.
Töröld a régieket Programok hozzáférhetősége és alapértelmezéseiből.
Töltsd le a kettőt innen.
Zárd be a böngészőt, mert csak akkor tud beletelepülni.
Futtatás, piros ablak: kis kocka bejelölése (licensz elfogadása), Install.
Ha van a Bővítmények között Real Player, azt le kell tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!