A mai napon letiltott a Facebook. Mit lehet tenni?
A DEbrecenben Hallottam csoportban nemrégiben tettek fel pont erről kérdést (tudom, az is Facebook-ot igényel...) Ott valaki azt írta, hogy elvileg sok jelszóváltozatás miatt, valaki pedig azt írta, hogy vírusos videók küldözgetése miatt törlik/tiltják (?) egyesek fiókjait.
Engem is idegesít nagyon a dolog, a mai napon már 12-en (!) "távoztak" a Facebook oldalam kedvelői közül.... mire ráébresztettek, hogy emiatt lehet, mert tiltanak egyeseket. Viszont még most sem tudni, pontosan miért!
Sajnálom, hogy te is így jártál! Sajnos nem tudom, mit lehetne tenni, szerintem vagy 30 napig tiltva leszel, vagy rájönnek, hogy valami hiba van a rendszerben és feloldanak...
Köszönöm válaszod! Az az igazság hogy nem váltottam jelszót legalább 7 éve,és még csak vírusos videókat sem küld,mert nem nyitok meg semmi olyat:/ Az én ismerőseim közt is már kb. 10 embert tiltottak.
Remélem csak valami hiba van a rendszerben és kijavítják!
Én is le voltam tiltva! Ebbe a pillanatban kaptam vissza a facebookot!!!
Hétfőn lettem le tiltva ma vissza kaptam :)
72óráig nem oszthatók meg semmit , messengert is 72óráig nem használhatóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!