Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
 881/931 anonim ***** válasza:
100%
#880 szerintem teljesen felesleges
2019. júl. 11. 16:26
 882/931 anonim ***** válasza:
100%
a fiókod örökre likvidálva lett ezért szokjál hozzá mivel szarnak vissza írni is
2019. júl. 11. 21:48
 883/931 anonim ***** válasza:
58%
Én is megkaptam a kamu üzenetet a nem jogosultsagról.....
2019. júl. 12. 02:31
 884/931 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kamu üzenet ? Így jártál attól nem kamu üzenet. Ez egy ingyenes szolgáltatás, bármikor bármit megtehet a Facebook, pl ezt is.
2019. júl. 12. 06:52
 885/931 anonim ***** válasza:
39%
Most mindenki csak ezzel tud támaszkodni, hogy ingyenes és ezért bármit megtehet. Ez akkor is hülyeség ha ingyenes ha nem akkor is elvárná az ember hogy magyarázatot adjanak.
2019. júl. 12. 07:11
 886/931 julius963 ***** válasza:
31%

Szóval ha ingyenes, akkor lenyúlhatja a saját dolgaidat.

Ezek szerint, ha a strandon az ingyenes értékmegőrzőbe beteszed az értékeidet, akkor a tulaj nyugodt szívvel a fiókodat, amiben az értékeid vannak, elviheti, jól értelmezem amit írtál?

2019. júl. 12. 08:53
 887/931 Statrik válasza:
100%
na 3 hét után megérkezett hozzám is a levél :) nem vagyok jogosúlt a használatra. a kedvenc részem pedig az, hogy a levélben a "Köszönettel:" után semmi sincs írva xD jelenleg meg rakhatom újra a telót, mivel nem enged belépni meglévő más accountal és regisztrálni sem enged.
2019. júl. 12. 09:22
 888/931 anonim ***** válasza:
39%

Ha az ingyenes parkolóhelyről vinnék el a kocsid vagy biciklid vagy valamid akkor hagynád és nem szólnál semmit, nem?

2019. júl. 12. 09:47
 889/931 anonim ***** válasza:
Soha, semmilyen személyes és kritikus fontosságú anyagot nem tárolunk kizárólag egy helyen és egy példányban. Az a te felelősséged, hogy ha elvesztesz egy hozzáférést, akkor ne kizárólag csak ott legyen az adat tárolva, nem a Facebooké. Mert még leszel lőve, ha így jársz.
2019. júl. 12. 12:07
 890/931 anonim ***** válasza:
100%

Hello,

Sajnos én is ennek a tiltási dolognak lettem az áldozata és letrehoztam egy uj fiokot laptopon ahol teljessen jól müködik de telefonrol approl nem léptem még be mert félek hogy tiltják. Szerintetek beléphetek rola nyugodtan vagy csináljak egy gyári beállitast elötte??

2019. júl. 12. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!