Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
 421/931 anonim ***** válasza:
52%
Ennek lottek:/ amugy akik eddig itt voltak ennel a kerdesnel es vissza kaptak a fiokjukat azok mar le se szarjak :/ nekik megvan es kesz..
2019. jún. 23. 08:30
 422/931 anonim ***** válasza:
100%
Meg egy csomo ember ugyanúgy bannolva van ok nélkül. Nem hiszem hogy ennyi volna az egész 😃
2019. jún. 23. 08:34
 423/931 anonim ***** válasza:
100%

#420 nekem detto.

Komolyan nem értem már.

Szerintem szépen sorjaban vissza kapjuk csak legyünk türelemmel.

Én jövő hét végéig tuti várok.

2019. jún. 23. 08:35
 424/931 anonim ***** válasza:
100%

Aki vissza kapta most attól mit vársz?

Üljön itt?

Válaszolt leírta mit tett és hogyan.

Többet Ő sem tud.

2019. jún. 23. 08:36
 425/931 anonim ***** válasza:
44%

Ime a cikk.

Több hónap is lehet mire visszakapjuk.

[link]

2019. jún. 23. 09:31
 426/931 anonim ***** válasza:

Azért ilyen moslék híreket itt ne terjessz, a Ripost egy propagandagépezet szócsöve, amire a kormány szépen felhúzza a politikai összeesküvést, hogy mi el vagyunk/leszünk hallgattatva, mert brüsszelbosszúja, meg liberálisfacebook, meg Gyurcsány...

A cikkben semmilyen alapja nincs annak a "több hónapos" kijelentésnek, csak valaki bedobott egy számot, mint a húszmilliárd migránst akik itt verik a kerítést.

2019. jún. 23. 09:35
 427/931 A kérdező kommentje:
Nekem sem állították vissza, választ sem kaptam lassan két hete már. Szörnyű a kommunikációjuk, nem egy ekkora céghez méltó...
2019. jún. 23. 09:45
 428/931 Gerg1616 ***** válasza:
100%

Azzal számoljatok, hogy nekik is hétvége van ám. Akik fel lettek olva szombaj hajnalban azok még a pénteki munkanapi oldások, ha az usaban csinálják azok ott 5-6 óra visszafele.

Hétfőt ki kell várni meg a következő napokat.

2019. jún. 23. 09:48
 429/931 anonim ***** válasza:
100%
Legyen igazad
2019. jún. 23. 09:56
 430/931 anonim ***** válasza:
100%
Elolvasva ripost cikket. Még mindig furcsállom, ezt a kamu profil szűrést magyarázatot a fb-tól. Hogy lehet, hogy ok nélkül, valós fb profilokat tiltanak le? De több éves, troll kamu fb profilokat fent vannak? Erre a példa: híroldalakon fb-os hír alatt a trollok dicsekedtek kamu fb profiljukat nem tiltották le.
2019. jún. 23. 10:04
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!