Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?
Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:
"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."
Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)
Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.
Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?
Nagyon jo amugy csak gratulalni tudok a facebooknak.. Messenger rengeteg beszelgetessel rengetegen felhivtak hogy mivan velem hova tuntem meg bucsuztak tolem meg ilyenek..Insta 800 kovetovel regi emlekek beszelgetesek kepek 70es szintu Pubg Mobile 8 Ball Pool 200.000 zsetonnal Soccer Stars 100
000 ezek mind mennek a levesbe koszonom szepen.. Es meg csak egy rendes supportjuk sincs ennek a giga fos cegnek..
39 es kommentelonek
En is ugyan ezzel a problemaval talatam szembe magamat. Ha valaki tud valamit hogy lesz e megoldása vagy kijavítják e az irjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!