Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/931 anonim ***** válasza:

Akinek feloldottak csinaltatok új profilt?

Vagy inkabb toroljem az ujjat?

Ugyanaz a telo szam.

Persze más Imail.

Lehet ebbol gond?

2019. jún. 22. 01:41
 242/931 anonim ***** válasza:

Reni új teloszammal csinaltad az ujjat ?

Vagy a régivel?

2019. jún. 22. 01:43
 243/931 tobi19 ***** válasza:
100%
Nekem volt/van új telefonszámot nem adtam meg és más email volt. De nem hiszem hogy ehhez lenne köze, szerintem pár nap és végig mennek a kérvényeken. Valaki elöttem írta, hogy holnap estig vissza állítják az összeset lehet olvasott valami hivatalos dolgot 🤷‍♂️
2019. jún. 22. 01:48
 244/931 anonim ***** válasza:

Tehát Tobi ugyanazt a számot használtad csak más imailt.

Ugyanarról a telóról.

Neked visszaállítottak már?

2019. jún. 22. 01:58
 245/931 tobi19 ***** válasza:
Bocsi lemaradt egy vessző, nem adtam meg telefonszámot az új facebooknál és vissza kaptam
2019. jún. 22. 02:02
 246/931 Kis Gé ***** válasza:
77%
Aki csinált újat törölje azt, nem lesz semmi következménye. 2 napon belül maximum visszaáll minden a régi kerékvágásba. Mint már írtam gépről mindenkit be fog engedni. Ne ijedjetek meg ha telorol nem, arra 3-4 nap múlva lesz lehetőség applikáción keresztül.
2019. jún. 22. 02:02
 247/931 anonim ***** válasza:
És ha nincs gépem telefon böngészőből nem jó?
2019. jún. 22. 02:07
 248/931 Kis Gé ***** válasza:
Bocsi az kimaradt, böngésző oké( chrome, Safari, opera)Facebookra viszont Instagramnál nem, mert ugye dobna át egyből az appra.
2019. jún. 22. 02:15
 249/931 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Engem most oldott fel, nem tudom, hogy kaptam e emailt de hétfőn 21 óra felé tiltott le, és most ivászat után gondoltam belepek, és ki írta h már csak disabled... És fogadjam el ezt meg azt.. Oké. És be lépett.

Nem tudom h kaptam e emailt mert nem tudom a jelszavát.

Insta is működik teljesen.

Ami a digi h nem engedi g 72 óráig írjak üzenetet mert egy kép vagy videó miatt tiltották (az erdkes mert évek óta nem osztottam meg semmit 😂)

Lenyeg most megy de az instat tuti le választom facerol

2019. jún. 22. 02:24
 250/931 anonim ***** válasza:

Na töröltem az újat és törlöm az új instát is...

Fuuuuu elegen van.

Holnap hulla leszek.

Drukkolok mindenkinek..

Kis Gé köszi a tanácsokat.

2019. jún. 22. 02:41
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!