Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/931 anonim ***** válasza:
39%
Ezekre a fiókokra még 2 napja írtam 1 regényt, semmi válasz, kaptam ugyanúgy 1 support ticketet amire szintén nincs válasz.
2019. jún. 21. 09:23
 172/931 anonim ***** válasza:
100%

Semmi közük a hibához azoknak a embereknek, nem is fognak senkinek válaszolni technikai problémával. Ne viccelj már, hogy Zuckenbergnek írsz privátot, hogy nézze meg mi van a fiókoddal. Ő nem technikai munkatárs, ahogy a cég többi vezetője sem. El sem olvassák mit írsz.

Ez olyan, mint amikor csőtörés van nálad, és szerelők helyett a vízművek ügyvezetőjét hívogatod, hogy javítsa már meg. Nem az ő feladata.

2019. jún. 21. 09:26
 173/931 anonim válasza:
61%
Nem az o feladatuk, de ha minden egyes ember elkezdene panaszkodni e-mailben, akkor nagyobb az eselye, hogy felfigyelnenek hogy hoppa valami nem stimmel..
2019. jún. 21. 09:46
 174/931 Anna0728 ***** válasza:
100%
A furcsa az hogy oké értem én hogy akkor leszarják, de legalább azokkal ne tegyék akik elküldték a huvatalos okmányt, hogy igenis ők azok.
2019. jún. 21. 10:21
 175/931 Anna0728 ***** válasza:
100%
Nem akarok újra kétségbe esni, nekem az a fiók igenis fontos, mint a többi embernek, csak szeretném ha ti is hinnétek ebben.
2019. jún. 21. 10:26
 176/931 anonim ***** válasza:
100%
Az a furcsa hogy mikor belepek a facebookra es kiadja melyik profilba akarok belepni akkor felajanlja az enyemet. Sot meg aztis odairja ki piros szammal hogy hany olvasatlan ertesitesem van. Szoval valahogy megis csak el a fiok...
2019. jún. 21. 10:32
 177/931 Anna0728 ***** válasza:
100%
Nekem ezt így nem adja ki, csak megjegyzett mindent a böngésző és mikor beakarok lépni írja hogy tiltva.De ez gondolom a legtöbbnél így van. Én hiszem hogy nemsokára visszakapjuk.
2019. jún. 21. 10:43
 178/931 anonim ***** válasza:
100%
Nalam is megjelenik az ertesitesek szama, sot meg az instagram-rol is jon 1-1 ertesites, hogy ki tett fel tortenetet
2019. jún. 21. 11:00
 179/931 Anna0728 ***** válasza:
100%
Az instagrammnál nekem is, szóval egyenlőre csak fellettünk függesztve, és higyjünk abban hogy visszakapjuk. Akiknek fontos ez azok tartsanak össze, hogy ne veszítsék él a reményt. Kissé babonás vagyok és hiszek abban ha erősen hiszünk valamiben akkor az úgy lesz :)XD
2019. jún. 21. 11:08
 180/931 anonim ***** válasza:
100%
Én is hiszek benne hogy ez csak ideiglenes,nálam a Wish küld értesítéseket,de belépni viszont nem tudok (facebookal csináltam)
2019. jún. 21. 11:15
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!