Honnan tudom, hogy a minndennapjaimban mennyi adatot használok a netről illetve töltök fel?
A kérdés arra irányul, hogy gyorsabb netet szeretnék a munkámhoz, és a szolgáltatók, az adatmennyiséget kérdezik, nem a gyorsaságot.
Jelenleg 10Mbps vezetékes netem van, de néha megőszülök, mire a Magyarország pont hu elindul, vagy egy ügyet elektronikusan elintézek. Kizárólag a munkámhoz használom a netet. A háttérben a jutúb muzsikál. Ha van bármilyet 5let, a gyorsabb net ügyében, szívesen fogadom. Köszszszönöm.
Windows XP-t konkrétan tilos SSD-vel használni, mert nem támogatja megfelelően.
Pontosan milyen géped van?
Túl vagyok az embercserén.:) Win 7-es lett feltéve, egy új ssd-vel.Február környékén beszéltük meg a win10-esre az átállást, mert az egyéb programjaim, amit a munkám során használok, azok sem bírják még a win 10-et. :) és a szakik szerint, a 10megás vezetékes nettel, menni fog a dolog. Na most lesznek a 12-edikei bevallások, hamarosan meglátom és megtapasztalom.
Köszönök minden választ, időt, aki velem gondolkodott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!