Ncore-n látják azt, hogy egy gépről 2 profilt is használok?
Figyelt kérdés
Van a sajátom, amin prémium van, azt használom, de néha feleségeméről is letöltök,hogy ne szűntessék meg, és legyen rajta valami mozgás.Nyilván ezt látják bennt, max ez nem zavaró, mikor van olyan profil, amit 50en használnak.jól gondolom ezt?2019. jan. 29. 08:28
1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nem szeretném, hogy mindkettőt töröljék
2019. jan. 29. 08:39
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem gond, de írj egy staffnak, kérdezd meg
3/4 anonim válasza:
Ilyen esetben jelezni kell a staffnak, hogy egy gépről több családtag is használja az accountját. Amúgy meg nem kötelező letöltened a másik profillal, elég 2 havonta belépni, és kilépni, és akkor nem inaktív.
4/4 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy egy accountot lehet használni több gépről, de több accountot egy gépről nem, mert nem tudod bizonyítani, hogy valójában nem mind a kettő a tiéd.
De már rég olvastam a szabályzatot. Inkább nézd meg, mielőtt még kicsapnak:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!