Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon miért kaphatok...

Facebookon miért kaphatok heti pár darab kéretlen bejelölést?

Figyelt kérdés

Mostanság szaporodtak meg az olyan jellegű bejelölések, hogy promoterek, esetleg vírus terjesztők, jellemzően szexuális tartalmat ígérő linkeket osztanak meg az ilyen profilok idővonalán, esetleg profilképeik mellett.

Eléggé zavaróak, nem tudom hol találtak meg, miért PC-zték ki a profilomat. Tudok valahogyan védekezni ellene?

2019. jún. 9. 07:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Valamelyik ismerősöd ismerőse használja kamuprofilt, és azzal spammeli, botozik
2019. jún. 9. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy letorlod, akit nem ismered, vag, letiltod, aki kamu profilt használja
2019. jún. 9. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocs, de ezt nem értem..
2019. jún. 10. 04:07
 4/4 anonim válasza:

Szimplán csak botok tényleg, de szerintem szó nincs ismerősről

Megszámoltam március hónapba, 18 darab jelölést kaptam csinos leányoktól, persze kamu, külföldi névvel, és a legelső posztja egy "like my pussy" +kép, +egy link (ami vírus) volt, tehát azonnal törlésre kerültek a hölgyemények. :)

Kakild le ezeket, ahogy jelöl, és nem ismerős, puff, törlés!!

2019. jún. 27. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!