Firefoxban megnyilo keretlen reklamablakok minden kattintasnal - hogy allitsam le?
Kosz a valaszt. Ettol tartottam! Hogyan talalhatnam meg manualisan, h mi lehet, hisz azt se tudom hol kezdjem, mit nezzek? Segitenel?
Kulonben most futtattam le a Malwarebytes vizsgalatot, de azt irta ki, h minden rendben, semmit se talalt. Akkor most mit tegyek??
Itt pipáld be a revo-t majd töröld le fullosan a firefoxot vele és utána a maradványait is, valamint alkalmazások és szolgáltatásokban nézd meg nincs e vmi oda nem illő és ha van azt töröld le. Kérdés h másik böngészőben is ezt csinálja e de szerintem nem.
Érdemes volna szétnézni a telepített programok között, mert lehetséges, hogy egy vagy több kéretlen alkalmazás is felkerült.
Először ezeket kellene uninstallálni, majd lefuttatni a ESET Online Scannert, majd a Malwarebytes AdwCleanert és/vagy a Hitman Pro alkalmazást.Ezután vagy megpróbálod a beállítások segítségével rendbe tenni vagy eltávolítod és újratelepíted.
A biztonsági programokat - lehetőség szerint - csökkentett módban kellene elvégezni.
Szerencsés esetben ez így elég lehet.Az egész rendszer újratelepítése előtti megoldás még valamilyen Rescue Disk futtatás lehet ( pl. Kaspersky Rescue Disk ).
Ha van rá mód, nem a fertőzött gépre kellene letölteni.
Koszi belapus a valaszt neked is. A telepitett progikat atneztem, valamint az alkalmazasok&szolgaltatasokat is, de semmit se eszleltem ami gyanus. Vagyis nincs semmi ott vagy pedig en vagyok a vakeger. Nemtom.
Most futtatom az eset online scannert, tobb, m fele kesz, de meg nem talalt semmit, kiveve, h karantenba tette a youtube downloaderem meg a Malwarebytes AdwCleaneremet :-O Pont az utobbi segitett talalni eztazt a tegnap, es blokkolta a sok szart, erre az eset lekarantenezi, wtf!
Nyilvan ha nagyon muszaj, eltavolitom a foxot, bar jo lenne elotte tudni, hogyan mentsem le a bongeszoben mentett jelszavakat, konyvjelzoket, stb?
Nahat, most komolyan ekkora lehet a kar..?? Hogy esetleg egesz rendszert kell ujratelepitsek??? :-O Arra ramenne egy delutan s most pont nincs egy szabad delutanom sem......oh, jaj.....
"jo lenne elotte tudni, hogyan mentsem le a bongeszoben mentett jelszavakat, konyvjelzoket, stb?"
A legegyszerűbb megoldás erre a szonkronizálás, létre hozol egy firefox fiókot, bejelentkezel, szinkronizálsz. Amikor újratelepítetted a böngészőt csak be kell jelentkezned a fiókodba és mindent megtalálsz. Előtte azért nézd meg a bővítményeket is, nincs-e valami olyan közöttük, amit nem te raktál fel, ha esetleg van, akkor azt töröld, mert az is okozhatja a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!