Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért tölt le lassan az µTorrent?

Miért tölt le lassan az µTorrent?

Figyelt kérdés

Általában böngészővel fájlokat 6-7 megabyte/s gyorsasággal tölti le, androidon Google Play áruházban viszont akár 10-12 megabyte is lejön egy mp alatt.

Viszont µTorrenttel csak 2-3 megabyte-tal tölt le, úgy hogy a sávszélesség elosztását magasra állítottam + néhány beállítást módosítottam még.

annyira nem értek a torrentes cuccokhoz, gondolom vmi a peerekkel is van vagy nem tudom, de mi lehet a gond?

2019. jún. 8. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha kevesen töltenek fel (seed) és lassú a netjük, vagy korlátozták a feltöltési sebességet lassú lesz a letöltés.
2019. jún. 8. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Van amikor begyorsul később.
2019. jún. 8. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen más technológia a torrent, nem tudod más letöltési formához hasonlítani, hogy olyannak kellene lennie annak is.

Itt más felhasználók gépéről vagy szerveréről töltesz, és a lakossági csomagok feltöltési sebessége jellemzően nem magas. Szerveres esetén a szerver lehet több száz embernek oszt tartalmat, így rád nem marad akkora sebessége, hogy neked is gyorsan töltsön.

Mivel a sebesség a felhasználók sebességén múlik, és a felhasználók összetétele akár percenként változhat, ezért nem határozható meg előre hogy te gyorsan vagy lassan fogsz tölteni. Tudsz gyorsan akkor is ha kevés de gyors feltöltő van jelen, de lassan is ha sok de lassú feltöltő van.

2019. jún. 8. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!