Ncore visszatöltés - jól csinálom?
Most először letöltöttem egy filmet, meg van nyitva az u torrent, az állapothoz az van írva, hogy "seedelés," és a sebesség grafikon is azt mutatja, hogy folyamatosan tölt le és fel, a számok is egyre növekednek, (persze a le sokkal több és gyorsabb). De amikor rámegyek az "info" fülre, a "le"-hez oda van írva, hogy 1,09 GB (gondolom a film mérete), a "fel"-hez viszont 0 b.
Akkor ez most így rendben van, tölti vissza, vagy valamit nagyon elrontottam?
Most kezdtem, nem vagyok valami profi, de nem szeretném, hogy rögtön kivágjanak az oldalról.
Előre is köszi a válaszokat!
Rendben van így, a lényeg, hogy 48 órán keresztül kell seedelned, lényegtelen, hogy szakaszosan, vagy egyhuzamban.
Azért ír "0 b"-ot feltöltésre, mert eddig/épp nem kellett megosztanod másokkal, ez általában akkor van, ha jóval több a seeder, mint leecher.
Ezt a 48 órát a WIKI-ben leírtak szerint nem feltétlen 2 nap alatt kell megcsinálni. Úgy állítsd be a torrentet, hogy a windows-zal együtt induljon, az a legegyszerűbb.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!