Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Sok-sok év public tracker...

Sok-sok év public tracker használat után kértem egy Ncore meghívót, de a visszatöltés fura mód itt nem működik, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sose használtam Ncore-t, szóval lehet teljesen triviális a megoldás, de egyszerűen nem jövök rá, hogy mi a gond. Letöltöttem próbaként egy elég népszerű, új filmet, amit egy csomóan töltenek. Viszont valami miatt a gyakorlatban nem tud a kliens aktívan feltölteni, hiába van seedben.

Megnéztem a wikit, az ott leírtak szerint minden rendben van, a windows tűzfalon át van engedve a qbittorrent, UPNP-t használok(ezzel ugye elvileg nem kell manuálisan port forwardolni), a canyouseeme szerint a kliensben látott port elérhető és működnie kéne. A klienslog szerint minden rendben van.

A DHT-t, PEX-t kikapcsoltam, ahogy javasolta a wiki, az aktivitás menüpont szerint elvileg seedelek, noha nem követi real time az eltelt seedelési időt, csak bizonyos időközönként frissít a tracker? Szóval a lényegi kérdés, hogy a letöltött filmet miért nem tudom effektíve ténylegesen visszatölteni. (Tudom, hogy ez elvileg nem számít, de engem nagyon zavar.)

2018. máj. 21. 22:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni, public trackeren soha nem volt semmi probléma, bent hagytam a kliensben a torrentet és töltött.
2018. máj. 21. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Minél népszerűbb torrentet töltesz le ncoreról annál valószínűtlenebb, hogy lesz bármennyi feltöltésed. Ncorenak van vagy 500 ezer felhasználója azok közül rengetegen rendelkeznek komoly seed szerverekkel amik mellett az átlag felhasználó nem rúg labdába. Nem véletlen vezették be a ratio-free rendszert.
2018. máj. 21. 23:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, ez megmagyarázza, és az aktivitás menüpont alatt azért csak késve csökken a seedelt idő, mert adott időközönként frissít a tracker, ugye?
2018. máj. 22. 00:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen
2018. máj. 22. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Tartsd seedben legalább addig, míg el nem tűnik az Aktivitás menüből. Nem lényeges, hogy töltesz-e vissza, azzal ne foglalkozz.
2018. máj. 22. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!