Tud e valaki többet bővebben ezekről az Amped routerekről?
Figyelt kérdés
Itt a link: [link] Tudom a nálunk előírt 100mw-os adásteljesítményt átlépi rendesen de valójában tényleg olyan lefedettséget tudhat amit a leírásban bemutatnak?2019. máj. 16. 10:54
1/2 anonim válasza:
Hát, én az általad linkelt helyett ebből a pénzből, amibe az Amped kerül, én inkább ilyet vennék. Illetve én ilyet vettem. [link] Kimondottan a B1 verziót! Asus RT-AC66U B1. Ebben TrendMicro vírus védelem is van. Ha az egész házat nem fedné le, akkor a 2,4 GHz-es wifi sávhoz egy extendert tennék. De én ennek az Asus-nak az USB3 porjába dugtam egy SSD-t és tulajdonképpen egy otthoni NAS-t is kiváltottam. Bár USB3 az általad linkelt routeren is van, de a leírásban mintha csak FTP-n lehetne elérni. Na az Asus-t az intranet, de az intenet oldal felől is elérheted. De ha abszolút biztonságot szeretnél, akkor be is tudsz VPN-ezni máshonnan a saját routeredre OpenVPN-nel.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, valójában jelenleg van egy Zyxel NBG6515 tipusú 2sávos router (sok véleményt olvastam erről elég jókat írtak) a családiháznál sajnos ezzel is gyenge a hatótáv főleg az 5GHz sávon. Vettem nemrég vettem egy Zyxel WRE6606 tipusu repeatert (próbálom különféle helyekre elhelyezni de 6m-nél messzebre és 1válaszfalon túlra nem szabad vinni ez ugyan mindkét sávot tudja de nagy csoda nem történt. Az amit linkeltem az ismerteőjében a honlapján csodára képes elvileg egy családiházat full lefed egymagában(ha igaz) a csoda abban rejlik hogy 800mW teljesítményre képes, természetesen tudom ez nálunk szabálytalan. Multkor olvastam egy véleményezőt de azóta nem találok rá azt írta mindenféle TP-Link meg Cisco játékszer ehhez képest, az ára amúgy nem annyira szörnyű árulják 50e. Ft-ért is de az Ebay-n 20e. körül is látni. Azért lettem volna kíváncsi tényleg igazak e amit reklámoznak róla. Amúgy én már sokmindent kipróbáltam a korábbi TP-Link ruteremhez vettem igazi szép nagy antennákat sajnos azzal sem adott semmivel nagyobb lefedettséget. Tudom ez a 100mW-os dolog az egészségünk védelme miatt van de ez is nagy kín hogy a családiházban elvárható lenne meg az udvaron hogy egy router lefedje a hatótávot, amúgy találkoztam már egy drágább amerikában használatos router tipussal is ott is hasonlóan 800mW-os teljesítményről írtak és ott nem káros?
2019. máj. 16. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!