Tényleg van ilyen h nem érkezik meg egy üzenet a másik félhez?
Viberen tényleg van olyan h elküldünk egy üzit és az nem érkezik meg a másikhoz?
Persze van olyan h olyan gyenge az internet, de ha tegyük fel egy másik emberrel is beszél az illető akkor van olyan h a másik ember megkapja az üzenetet, de én már nem?
25L
Ezer oka lehet, de kis pipákkal jelzi az üzenet állapotát.
Egy szürke pipa: Tőled elment
Két szürke pipa: Megérkezett a "postafiókjába"
Két kék pipa: Megjelent a képernyőjén
Szokott olyan lenni, hogy "ereszd el a hajam" helyzetben jön egy üzenet. Rátekintek: Most nem érdekes. Egy óra múlva meggyőződéssel állítom, hogy nem kaptam üzenetet.
Nem volt ilyen. Nem azt állítja h nem kapott üzit, mert megkapta, és láttam is h látta. A pasi hozta fel h küldött üzeneteket de most látta h nem jelentek meg.
Ezért érdekelne h tényleg van ilyen?
Az informatikában olyan nincs, hogy "olyan nincs". A csevegő progik bizonyos üzeneteket nem kézbesítenek (bizonyos linkeket, kulcsszavakat szűrnek). Ez nem gyakori, de a feladó tud róla, mert nem lesz "kék pipa".
Amikor külföldön voltam korlátozott nettel, előfordult, hogy néhány órás késéssel jöttek az üzenetek.
Értem, tehát lehet benne vmi még akkor is ha itthon történt ilyen?
Mondjuk Viberen már nekem is volt olyan h elküldtem az üzit, de csak 1 pipa látszódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!