SOS! Hogy lehet kitörölni a messengerben a másik embernél is az üzeneteket? ?
Figyelt kérdés
Véletlenül elküldtem valamit valakinek!!! De az nagyon személyes, és kínos volt! Valahogy ki lehet törölni????? :'(2018. okt. 24. 22:14
1/8 anonim válasza:
Nem, nem lehet, max ha megszerzed az érintett személy egyik eszközét és törlöd az ő példányát is. A közeljövőben érkezik majd ez a funkció, hogy te a teljes beszélgetésből mindkét félnél törölheted az előzményt, de kérdéses nagyon, hogy mikor. Eleve egy nem épp szerencsés és kissé felkapott ügy kapcsán jött ilyen funkció bevezetése szóba, amikor is újságírók tapasztalták, hogy a Cukiberggel váltott beszélgetéseik eltűntek. Készült is róla jó pár cikk, hogy ugyan már a júzer erre miért is nem képes, mekkora szemétség stb...
2/8 anonim válasza:
Sehogy. Kezdj gondolkodni azon, hogy magyarázod ki a dolgot.
3/8 A kérdező kommentje:
szerintetek az jó, ha mondjuk azt mondom neki, hogy a neten találtam ezt a hülye szöveget... és azt hiszi, hogy mondjuk csak viccből küldtem el neki? (Remélem ezt hiszi majd...)
2018. okt. 24. 22:38
4/8 anonim válasza:
Ha meggyőző tudsz lenni, akkor szinte mindegy, hogy mi a kamusztori. Ezt a történelemtanárom tanította nekem :D
5/8 anonim válasza:
Küld el még X embernek és fogd vírusra, egyébként meg álj bele.
7/8 anonim válasza:
Lehet törölni, de megkötések vannak. Nem törölheted pl. a végtelenségig visszamenőlegesen, hanem csak a küldéstől számított x ideig. Nem tudom, pontosan mennyi az időkeret, de nem túl sok (nem hónapok, nem is hetek, talán órák), szóval esélytelen a törlés egy ilyen régi üzenetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!