Facebookon, hogy tudok úgy megkeresni valakit, hogy beírom a várost ahol lakik (+ a vezeték nevét)?
Szóval: Van egy lány!
Tudom a vezeték nevét és, hogy kb. mikor született.
Azt is tudom, hogy melyik városban lakik.
Jó lenne ha megtalálnám, mert egy társkeresőn láttam, de ott vagy 4-6000 Ft a tagdíj és így nem tudok még írni sem neki.
Plusz szeretném megnézni a fényképeit, mert egy fotóval ugye nem megy sokra az ember.
Egyszerűbb lenne, ha a kiszemelt lányt tudnád egy személyhez kötni, akinek tudod a teljes nevét, esetleg ismerősöd is. Neki az ismerősei között beírod a vezetéknevét, az jól leszűkíti a kört, és kép alapján fel is ismered, hogy kicsoda.
De facen van egy olyan opció, hogy ismerősök keresése. Megadod a várost, a vezetéknevet, talán még a kort is be lehet saccolni, és onnan már könnyen kikeresheted.
Ismewrősök keresésénél csak ajánlott ismerősöket ad be.
Nem tudok keresni. Hogy kell?
Amúgy ez egy elég béna opció.
Azokat hozza be akik az ismerőseim ismerősei, vagy azokat akikkel sok a közös ismerősünk.
Meg pár olyan ember is van akire régebben rákereste.
Hogy lehet ott keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!