Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ma már mindenkinek van Faceboo...

Ma már mindenkinek van Facebook oldala? Ritka az olyan aki még nem regisztrált?

Figyelt kérdés
2019. máj. 6. 17:44
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Detto, mint a #6 válaszoló.

Se facebook, se messenger, se intagram. Viber viszont van.

36 éves vagyok.

2019. máj. 6. 18:34
 12/14 anonim válasza:
90%

Engem rábeszélt anno egy barátnőm, hogy regisztráljak.

Ez egy eszköz, szerintem felesleges utálni, viszont nagyon sok frusztrációt és rossz emléket hozhat elő többek között. Engem pl. bejelöltek olyan volt ismerőseim, akikkel nagyon nem akartam tartani a kapcsolatot, vagy volt gimnáziumi osztálytársas csoportba bevettek és ott ugyanúgy elkezdtek beszólogatni azok, akik akkor bántottak, stb. Nyilván már ügyesebben leszereltem őket, de hiányzott ez a fenének.

Végül csináltam egy kamu profilt, most azt használom, mivel tanfolyamos csoportban benne kell lennem és eseményekről is több infot kapok így.

2019. máj. 6. 18:38
 13/14 anonim válasza:

Nincs!

Nem volt és nem lesz!

Van saját életem.

2019. máj. 6. 18:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Pár éve még a messenger és a facebook egy és ugyan az volt. Igazából most is ugyan az, csak valamennyire kivált belőle. De ja, lényegében még most is egymáshoz tartoznak.

A facebook az olyan dolog, hogy mindenhova be lehet lépni face acc-al, mindent össze tudsz kötni, így van aki ezért szereti használni.

A messenger meg gyakorlatilag teljesen felváltotta már a telefonálást és az sms-t, így mindenki használja. Sok embernek, mint nekem is azért van még facebookom (hiába magára az oldalra talán heti ha egyszer megyek fel), mert ott a messenger, amit mindig használok.

Tehát igen. Mindenkinek van facebookja, majdhogynem elvárás, de nagyon-nagyon sok ember csupán csak a messenger funkciója miatt van rákattanva.

Apropó. Munkahely. Röhejes, de pl a főnökséggel a gyorsaság miatt messengeren beszélünk, küldözgetjük a képeket egymásnak (pl. áru miatt) és így tovább. Már-már a normális élethez szükség van a facebookra.

22/L

2019. máj. 9. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!