Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ma már mindenkinek van Faceboo...

Ma már mindenkinek van Facebook oldala? Ritka az olyan aki még nem regisztrált?

Figyelt kérdés
2019. máj. 6. 17:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem.

Igen.

Bár sok helyen még net se nagyon van, szóval ők egyáltalán nem regisztráltak. A nyugdíjasok többsége szintén. Szóval akad rá példa. De aki ezt olvassa legtöbbnek valóban van.

2019. máj. 6. 17:48
 2/14 anonim válasza:
87%

Szívem szerint én nem használnám, de ott a legtöbb ismerős és csak így tudjuk tartani a kapcsolatot.

De például tudom, hogy az oroszok nem nagyon használják (vagy ha akad, akkor csak a felnőtt generáció).

2019. máj. 6. 17:51
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Valóban vannak, akik nem használják!

Kettes! Ott a messenger, az összes ismerősöddel tudod ott is tartani a kapcsolatot! ;) ;)

2019. máj. 6. 17:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában egyre inkább divat lett törölni magad (nem feltétlenül Magyarországon). De egyébként a legtöbb internetet használó embernek van.
2019. máj. 6. 17:59
 5/14 anonim válasza:
80%

Nekem van, de álnéven szerepelek. Néhány csoport (énekkar, tanfolyam) miatt regisztráltam, de az ismerősökkel nem itt tartok kapcsolatot.

A férjemnek (informatikus) nincs ilyen oldala, a két felnőtt lányom közül az egyiknek van csak, de ő is csak az egyetem miatt használja. Személyes dolgokat soha nem tesz ki, és nem like-ol másokat.

2019. máj. 6. 17:59
 6/14 anonim válasza:
76%
Jelen! 25 éves vagyok és sosem voltam regisztrálva a facebookra/instagramra. Van viberem, ott tartom a kapcsolatot azokkal, akikkel akarom.
2019. máj. 6. 18:03
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
Sok értelmes ember nem regisztrált még. De kamu profil rengeteg van.
2019. máj. 6. 18:08
 8/14 anonim ***** válasza:
A kínaiak sem használják, mert ott államilag tiltott és be sem jön.
2019. máj. 6. 18:08
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
sok ismerősömnek nincs
2019. máj. 6. 18:13
 10/14 anonim válasza:
100%

Ritka, de van, a közvetlen rokonaim között többen is vannak akiknek nincs (van köztük 30-40-es korosztály is bőven, nemcsak idősek). Egyáltalán nem gáz, ha valakinek nincs.

Nekem is van, gyakorlatilag napi szinten nézem mert van néhány csoport, ami érdekel, de likeolni, kommentelni, magamról/magunkról bármit kitenni szinte sosem szoktam. Kommunikálni a Messengert használom nagyrészt.

2019. máj. 6. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!