Facebookon ha ismeretlennek írok privát üzenetet, akkor ő azt egyből látja, megjelenik a leveleinél?
Nem vagyok túl járatos facebookban, alig használom. De egy osztálytalálkozó szervezés miatt aktivizálódtam.
Egyik osztálytársról semmit sem tudunk, semmi elérhetőseéget, és családtagját sem találtam facebookon. Viszont ismertem a szomszédját, akit megtaláltam, tuti ő az. Gondoltam tőle érdeklődöm, hogy egyáltalán a régi lakhelyén lakik-e az osztálytársam vagy tud-e más elérhetőséget...
Írtam neki, hogy ki vagyok, miért keresem. De még úgy látom nem is olvasta. Ismerősnek nem jelöltem, azt túlzásnak éreztem. Csak egy privát üzenet. Ja és ő aktív facebookozó, ahogy látom a profilját.
Szerintetek lehetséges, hogy nem vette észre a levelem, esetleg nem jelezte neki a program?
Mert régről rémlik, hogy az ismeretlenek üzenetei az engedélykérések közé mennek, és ha nem néznek direkt bele, akkor gyakorlatilag láthatatlanok. Ez még most is van? Lehet ez lenne, vagy szerintetek MI?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!