Ezeket a dolgokat hogy állíthatom be az Instagramon?
Nézegettem, de nem sikerült még rájönnöm.
1. Ha a követők közül eltávolítok valakit, az automatikusan letiltásra kerül? Vagy ha nem, akkor hogyan lehet ezt megoldani?
Egy fiókból kitiltottak, de olyan ismerősöm meg látja, aki nem is követi, tehát nem privát fiókról van szó.
2. Hogyan tudom beállítani azt, hogy privát legyen a fiókom?
3. Van egy lista a közeli ismerőseimről. Oda azt írta az Insta, hogy ők láthatják a történeteimet.
Ez azt jelenti, hogy a többiek nem? Vagy hogy van ez? Én nem ez alapján akarom ezt eldönteni, hogy ki a közeli ismerősöm.
1. Nem kerül letiltásra, csak a követőid közül törlöd ki. Ha nyilvános a profilod, akkor ugyanúgy látja a posztjaidat és vissza is követhet, sőt ezt 1000x eljátszhatjátok, viszont ha privát a profilod, te döntöd el kik követhetnek, ha az illetőt nem szeretnéd, akkor kitörlöd a felkérését.
2. Beállítások>Biztonság>Fiók biztonsága> Privát profil.
3. Ha egy képet akarsz kitenni a napodba, akkor kiválaszthatod, hogy csak azok a személyek láthatják azt, akiket te közeli ismerősként megjelöltél, vagy mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!