Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok belépni a routerbe?

Nem tudok belépni a routerbe?

Figyelt kérdés
Nem is az a baj hogy nem tudok belépni hanem hogy akarok csinálni egy TeamSpeak 3 szervert.Csináltam is Hamachival, de aki fel akar jönni annak is le kell töltenie a Hamachit.Annyi lenne a kérdésem, hogy van e valami olyasmi mint a hamachi, de nem kell letöltenie senkinek csak nekem!

2019. máj. 1. 19:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Vagy esetleg valahogy tudnék port forwardolni router nélkül?

Egyszer próbáltam resetelni a routert kis ideig nyomtam a gombot kb fél percig de semmi nem változott!

2019. máj. 1. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:

te kicsit sem tudod mit csinálsz.

1. ha nincs routered akkor nincs min port forwardolni

2. a hamachi arra kell hogy a többi gép elérje a tiedet. Mivel a szolgáltató mindig változtatja az ip címedet így ez ezért kell. Arra azért vigyázz hogy így a megosztott fileokat is elérik a gépeden ha nincs jelszavazva. A hamachi egy vpn service keress rá hogy mit jelent pontosan.

Alternatíva lehet ha kérsz a net szolgáltatótól fix ip-t, persze ez fizetős. Ingyenes alternatíva lehet a dyndns, ez azt csinálja hogy meg tudsz adni egy szöveges címet (mint pl a weboldalak címei) és ezt használva a te gépedet fogják mások elérni, nem számít az ip-d, mert a dynds mindig hozzárendeli a szöveges címet az ip hez.

Googleba:

"dyndns teamspeak 3"

2019. máj. 1. 19:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Van routerem.Ez a dyndns biztonságos egyébként?
2019. máj. 1. 19:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, de így meg nem akar kapcsolódni a szerverhez.
2019. máj. 1. 19:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Megcsináltam :D nagyon köszi szépen :)
2019. máj. 1. 20:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Mégse.Így is csak én tudok felmenni.Haverom nem
2019. máj. 1. 20:08
 7/11 anonim ***** válasza:
PFW nélkül nem is fog menni, ezt már megmondta az előző válaszoló is.
2019. máj. 2. 12:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Oké akkor pontosítok a kérdésemen.Van e olyan program vagy weboldal ahol ingyenes domain nevet tudok létrehozni és ezen kívűl senkinek meg nekem se kell semmit letölteni vagy valamilyen komolyabb dolgot csinálni.TS3 szerverhez nem hiszem el hogy ennyi szenvedés kell...
2019. máj. 2. 14:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Meg akarod tartani a routered vagy nem? Ha nem akkor nem kell PFW.
2019. máj. 2. 14:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Hogy akarom megtartani?Természetesen az marad.De ha jobban kigejtenéd hogy mire gondolsz akkor tudnék értelmesebb választ is adni.
2019. máj. 2. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!