Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok belépni a...

Miért nem tudok belépni a routerbe?

Figyelt kérdés
DIGI netem van és adtak hozzá gyárilag router de nem tudok belépni a menüjébe mert nem tudom a felhasználot és jelszot. Akinek szinten digi nete van az ilyet hol irják?

2016. szept. 19. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen routerről van szó? A hagyományos Digihez csak egy kábelvég jár és arra olyan routert teszel, amilyet akarsz. Ha kábelTV-s net, ott meg csak egy modemet szoktak adni, annak a felületére nem fogsz tudni belépni.

Amúgy ha rádugsz egy gépet, NAT-olt IP-t kapsz? Mi a géped IP címe? Mert ha nem NAT-os, hanem publikus, akkor az nem router, hanem modem.

2016. szept. 19. 20:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Rosszul írtam modemet adtak hozzá, akkor abba nem tudok belépni?

192.168.1.1.

2016. szept. 20. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez az IP a gépedé? Mert ez egy NAT-olt IP, tehát mégiscsak router. Ha így van, az alján rajta szokott lenni az alap felhasználónév/jelszó. Az IP címe pedig a géped alapértelmezett átjárója lesz.
2016. szept. 20. 16:04
 4/6 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm megnézem
2016. szept. 20. 18:56
 5/6 A kérdező kommentje:
megnéztem de csak a wifihez tartozo jelszo meg felhasznalo van amit már próbáltam és az nem működik
2016. szept. 20. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Dobj már pár képet, hogy is néz ki ez a router, mi a márkája, stb.

Amúgy ha beírod a böngészőbe az IP címét, bejön valami?

2016. szept. 20. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!