Miért nincs internet?
Üdv mindenki!
DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET - ezt írja ki az összes böngésző elég sűrűn. A DIGI cserélt kábelt is hiba miatt, de azóta is fenn áll e probléma, mintha sűrűbben mint kábel csere előtt. Az interneten található összes létező dolgot megpróbáltam már, hogy a hiba ne legyen többet, de sajnos nem sikerült kijavítani.
Aki esetleg tud valamit, hogy ez hogyan oldható meg, az legyen szíves írja le nekem.
Nagyon köszönöm!
Milyen eszközök vannak Önnél?
Gondolok itt arra, hogy a DIGI bejövő kábele, hova csatlakozik be? Szolgáltató által biztosított modem/router, esetleg saját router?
Több eszközön is jelentkezik a probléma, vagy csak egy bizonyos eszköz produkálja? Ez az eszköz wifi-n keresztül, vagy kábelen csatlakozik?
Milyen operáció rendszert futtatnak ezek az eszközök?
Szolgáltató által biztosított modem/router van, kábel csere előtt saját volt.
Wifi-n keresztül történik a csatlakozás, laptopoknál jelentkezik a probléma, telefonoknál pedig nem.
Az előző válaszolót kiegészítve, a következő parancsot mindenképpen érdemes lefuttatni (Rendszargazdai jogosultsággal bíró parancssorból):
netsh winsock reset
Maga a router is ki lett cserélve, pont akkor amikor a kábel.
Elnézést, hogy kihagytam ezt az információt.
Falban lévő vezeték? Nem tudtam, hogy ilyen létezik, de az tuti, hogy most ilyet nem cseréltek.
Évek óta digis vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!