Mit tegyek ha ilyet kapok?
Figyelt kérdés
A gmail.hu ba bejelentkeztem és egy új üzenetem volt melyben zsarolólevél van mit tegyek most? Pénzt akar valaki mit tehetek?2019. ápr. 25. 14:16
1/5 anonim válasza:
Mi volt a levélben?
Volt valami konkrét dolog?
Mert ha nem akkor delete és felejtsd el.
De ha voltak konkrétumok akkor tele a gatya :/
Nagy esélyel valami hülyeség lehet.Én néha szoktam kapni olyan emailt hogy meghalt a nigériai herceg rokonom és nyertem egy rakat pénzt,csak a bankszámla adataimat adjam meg.Na persze :D
2/5 anonim válasza:
Ha nem nyitottad meg csatolmányait vagy hivatkozásait, és nem került semmi a gépedre, nincs teendőd vele. Törlöd és elfelejted.
3/5 A kérdező kommentje:
Le írtam mi állt a levélben priváltba
2019. ápr. 25. 14:34
4/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy mi van benne, a zsarolólevél csak egy blöff. Bármit is állít, semmi következmény nem fog történni. Törlöd és kész.
5/5 anonim válasza:
Megkaptam a levelet válaszoltam is.
Ez egy vicc.A kamu magázás,véletlenszerű angol szavak.
Aki komolyan veszi az nem fog ilyen piti összegekben utazni.Meg amùgy is neki semmi haszna nincsen ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!