Mi baja van a gépemnek?
Már lassan megőrülök tőle mert a tervezett dolgaimat sosem tudom elvégezni a laptopon. Ha gondolok egyet filmeznék akkor sem tehetem.
(Windows 10)
Az internettel elvileg nincs baj mert telefonon remekül megy minden.
Viszont laptopon benyomom a google-t és folyamatosan tölt közben rákereshetek bármire.
Pl. Sorozatbarát de amint rányomok csak tölt , tölt és tölt. De nem ad ki semmit csak a fehér üres lapot.
A youtube hibátlanul megy. Megpróbáltam más böngészőt ott is ugyanez a probléma. (Letöröltem a google-t) és most telepítőt se tudom leszedni mert az az oldal is csak tölt folyamatosan.
Illetve vannak bizonyos keresések amiknél befagy az egész böngésző de azt nem jelzi hogy lefagy csak megáll a forgás és semmit sem tudok csinálni. (Ilyenkor (ctr+alt+delete)
Mert elakartam indítani a malwerbytes-t hogy lehet valami vírus de ahogy rákattintottam befagyott .
telepítsd újra a windowst és kész.
ha utána is rossz, az már gáz
Ott nálad valami brutál rendszerhiba van!
Teljesen zúzd le a vinyót USB-ről vagy CD-ről bootolt rendszerrel, és telepítsd újra!
#2, #3-nak:
Lehet bütykölni, próbálkozni, újratelepíteni drivert, de én tapasztalatból mondom hogy ebből "normális" rendszer már nem lesz. Legfeljebb némi javulást fog elérni.
Sikerült megoldani a problémát! Jelenleg hiba nélkül működik minden. Egészen 4 órán keresztül vártam hogy alaphelyzetbe állítsa magát. (letörölt mindent) Valószínűleg vírusos is volt. Most már mindent oldalt betölt és nem fagy ki a fent említett oldalakon sem.
Valószínűleg semmiféle játékot, nagyobb programot nem fogok leszedni rá mert nem fogja bírni, de legalább a fontos dolgaimat eltudom végezni rajta interneten keresztül . Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!