Mi baja van a gépemnek?
Sziasztok. Lenne egy kis problémám az asztali gépemmel. nem régen telepítettem újra, körülbelül 1 hónapja. nem töltögettem le még nagyon semmit, csak a "szükséges" programokat. Gondolok itt a skypera, world. (Író vagyok)
A gépem ugyan olyan állapotban volt újratelepítés után, mint régen. Azért telepítettem újra, mert már kicsit lassúcska volt. Nem ez a lényeg. a gondom az lenne hogy amikor bekapcsolom, akkor sokáig tölt, és aztán jön a kék képernyőn az üzenet: :( Sajnáljuk, valami hiba történt, ezért a gép újraindul.
Az sló sorban kiír még valami olyat hogy később keressen rá erre a hibára az interneten: inaccessible_boot_device
Amikor bekapcsolom a gépet, akkor próbáltam az f11-et megnyomni, és ott állítgatni, de nem sokat értek ott.
Nagyon jó lenne ha sikerülne valahogy megcsinálni, mert a gépemen van a munkám nagy része. :/
Előre is köszönöm a válaszokat!
"Nagyon jó lenne ha sikerülne valahogy megcsinálni, mert a gépemen van a munkám nagy része. :/ "
Már nem is tudom, hogy az ilyen kérdéseken sírni vagy röhögni érdemes jobban... Munka, egy példányban egy döglődő gépen... Naszóval, vedd ki a hdd-t, tedd keretbe vagy vegyél egy sata/usb adaptert és egy másik gépre dugva mentsd le a cuccaidat. És onnantól kezdve folymatosan tarts több fizikai másolatot a fontos anyagaidról.
De a gépednek nem tudom, mi baja.
Helló,
Az "inaccessible_boot_device" azt jelenti, hogy nem éri el azt az eszközt, ahonnan bootolnia kellene. Ez normál esetben a merevlemezed, tehát nyisd fel a gépet, vedd ki és tedd vissza a vinyót, vagy húzd le róla a zsinórt és utána dugd vissza.
Ezen kívül az előző hozzászóló által leírtakat tudom javasolni. Mindenképpen tárold a cuccaidat több helyen: külső vinyó, memóriakártya, pendrive. Sőt, felhőmegoldás, mint a Dropbox vagy Google Drive sem árt.
Ha főleg dokumentumokról van szó, ez nem is igényel sok helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!