Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy a facebook...

Miért van az, hogy a facebook fiókomba való belépés előtt pirosan 20 db értesítést jelez a rendszer a fényképemen? Hálás lennék a segítségért.

Figyelt kérdés
Már több napja van ez a problémám,belépés előtt 20 db értesítés van kijelezve,de amikor belépek a fiókba,nincsen értesítés.Ha van,akkor is csak az 1/4-e jellemzően.Ez rendszerhiba lehet? Mindent átnéztem ezzel kapcsolatban, nem állítottam el az értesítéseket sem.

2019. ápr. 22. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert facebook, ritkán működik rendesen
2019. ápr. 22. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam is így működik. Szerintem valami csali, ami arra hivatott ösztönözni, hogy lépj be az oldalra. Amikor mindent megnézek és nincs új értesítés, semmi, majd megnyomom a kijelentkezés gombot, utána rögtön megjelenik a fényképem mellett, hogy 5 értesítés van. :)
2019. ápr. 22. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:

nálam is így van már régóta

ez azt jelenti te && én && mindneki naaaagyon népszerű

2019. ápr. 22. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
igazából lehet a csoportértesítések, ha benne vagy csoportokban az ottani új hozzászólások számát jeleníti meg én még erre tudok tippelni
2019. ápr. 22. 12:52
 5/7 A kérdező kommentje:

hát,nem vagyok tagja egyik csoportnak sem,azért átnéztem!Ugyanúgy jelzi pirosan a fotómon a számokat!Már nem tudok ezzel mit kezdeni!

Köszönöm az eddigi ötleteket!

2019. ápr. 22. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Lépj be számítógépen a FB fiókodba.

Jobb felső sarokban a harangra katt.

Lesz egy ilyen lehetőség: összes megjelölése olvasottként.

Valószínűleg "beragadt" néhány értesítésed. Nekem is ilyen volt egy hónapja, csak 1-es számmal. Azóta fa.sza.

2019. ápr. 25. 18:25
 7/7 anonim válasza:
Nálam is így van, de már régebben is volt ilyen probléma. Valami program hiba lehet. Általában jó a kijelzés, de az utóbbi időben megint gyakran előfordul a húsz körüli valótlan szám is.
2019. ápr. 26. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!