A Tinder honnan tudja az email cimemet, amikor telefonszámmal regisztráltam?
Töröltem magam, eltelt egy hosszabb időszak. Nyilván nem csak az appot töröltem gondolván, hogy akkor minden rendben, NEM vagyok retardált.
Később telefonszámmal regisztráltam újra, természetesen nem látszódtak a régi matchek, de amikor vettem egy kiemelést (1100 ft - lehet jönni irigységgel, de nekem telik erre is) akkor az email cimemre küldtek visszaigazolást. Nem magyarázat a Google, mert nem a Playen keresztül fizettem, hanem közvetlenül a tindernek Windowson.
Nyilván ha egy törléssel megoldható lenne, hogy az ember üres lappal kezdhessen, akkor nem tartana ott a tinder, ahol.
A netes társkeresőknek a nők hozzák a "vásárlókat" akik férfiak. A nők akkor használják szivesen a társkeresőt, ha nem irnak nekik vállalhatatlan pasik hordái, hanem csak válogatottan jó férfiak. A férfiak viszont nyilván pénzzel probálják áthidalni, ha valamiért nem tartoznak automatikusan a jó pasik körébe (értsd kinézetileg)....persze ez innentől egy szerencsejáték, mert a Tinder csak az esélyt adja el látszólag, de senki sem tudja rajtuk számonkérni, hogy tényleg mutatják e a kártyámat más nőknek, illetve milyen nőknek.
Nyilván a népszerüség mérésével és viselkedés elemzésével rangsorolni lehet az embereket, hogy ki mennyit ér. Tök könnyen meg tudják állapitani, hogy ki mennyit randizik, elég csak azt naplózniuk, ha két felhasználó telefonja valamelyikük lakóhelyén van éjszaka.
A sikertelen férfiak meg mennek a levesbe, nem fogják őket mutatni a nöknek, mert nem akarják őket elijeszteni.
De az, hogy a GDPR-nak nem akarnak megfelelni, és törlés után is tárolják az adataimat, és ezt le is tagadják, az kicsit felháboritó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!