Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Android chrome miért nem akar...

Android chrome miért nem akar bejelentkezni wifi hálózatba? Hogyan lehet ezt orvosolni?

Figyelt kérdés

Minden olyan wifi hálózat működik ahol csak be kell írni a jelszót és kész, otthoni, étterem, stb..

Viszont amire be kell jelentkezni,(elfogadni a felh,feltételeket) pl MÁV vonatokon, vagy tesco, vagy bármi más azokat nem hajlandó megnyitni:

"az ön kapcsolata nem pivát" hibaüzenettel.

Sőt még Bankban is ezt írta ki.

2019. márc. 27. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Rossz a weboldal de ilyenkor rákattintasz hogy folytassa nem biztonságosan és folytatja
2019. márc. 27. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen lehetőség, hogy folytassa.

Csináltam egy képernyőképet a legutóbbi ilyen esetről:

[link]

Ujratöltés ugyanerre az eredményre jut.

További információ csak részletesebben leírja a hibakódot, nem visz közelebb a megoldáshoz.

Speciális rész elvisz egy beállítási menbe, de semmi ilyen bekapcsolahtó lehetőség nincs benne, a banki alkalmazott se tudott rájönni, hogy lehetne rábírni, hogy betöltse.

A chrome-nk a beállításaiban sem találtam olyan opciót ami erre utalna.

Már gondoltam arra is, hogy nem a chrome hanem az avg akadályoztatja a chromot.

De akkor erre is várnék ötletet.

2019. márc. 28. 17:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Itthoni wifi körülményen nem tudom kipróbálni az opciókat, csak ilyen bejelentkeztetősnél és az nem gyakori. Viszont frusztráló, hogy ha vonattal utazom akkor nem tudok emiatt rákapcsolódni a netre.
2019. márc. 28. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
De van, a speciális alatt lesz Csak én angolul használom így nem tudtam hogy mit ír magyarul.
2019. márc. 28. 18:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Egyszer a vonaton ülve volt időm a speciálison belül kapcsolgatni dolgokat, de nem működött.

Sajna most nem tudom előidézni és megmutatni mit ír ki, viszont a chrome speciális beállítás / adatvédelem részén sem találok megfelelő opciót csak ezeket:

[link]

[link]

[link]

2019. márc. 28. 19:57
 6/7 rugjamegaló válasza:
Hasonló problémával küzdök én is. Néha bejön az a trükk hogy egy másik böngészőt nyitok meg (Firefox,Opera) és akkor előjön a bejelentkező oldal.De én is kíváncsi lennék hogy mi a megoldás.
2019. máj. 28. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:

A minap kipróbáltam egy más forrásból származó javaslatot és bevált.

Az lesz a gond, hogy a chrome https protokollal nyitja meg a lapokat, de ez valamiért nem hitelesített a bejelentkezőlapokhoz.

Ha kitörlöm a böngésző megnyitott cimsorában az S-t és csak sima http vel nyitom meg a kezdőlapot akkor megnyitja a bejelentkező oldalt és beléptet.

Feltételezem ilyen nyilt hálózatoknál eleve azért nem kapcsolódik mert nincs hitelesített tanúsitvány.

Szóval aki ilyen helyről netezik az lehetőleg kerülje a bizalmas adatokat (pl bankolás).

2019. máj. 31. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!