Google+ megszűnik. Mivan?
Jött egy email a gmailemre, de úgy tudom mindenkinek. De nem tudom mit hogy lehet menteni-kezdeni. Most a google+ az ugyanaz mint a gmail fiókom ami egybe van kötve a youtubeval. Most akkor a gmail fiók törlődik vagy mi????
mik azok google + oldalak?
"Google+ Team <noreply@plus.google.com>
12:35 (8 órával ezelőtt)
címzett: én
Azért kaptad ezt az e-mailt, mert tartalmakat észleltünk a személyes (fogyasztói) Google+-fiókodban vagy egy általad kezelt oldalon.
Emlékeztetünk, hogy 2019. április 2-án a Google+ fogyasztói verziója megszűnik, és megkezdjük a fogyasztói Google+-fiókok törlését. A rendszer az albumarchívumban lévő Google+-fotókat és -videókat, valamint a Google+-oldalakat is törli.
Mivel a Google+-tartalmak letöltése eltarthat egy ideig, azt javasoljuk, hogy még 2019. március 31-e előtt indítsd el a letöltést.
A fogyasztói Google+ leállása miatt egyik más Google-termék (Gmail, Google Fotók, Google Drive, YouTube) sem szűnik meg, és az ezen szolgáltatásokba való bejelentkezéshez használt Google-fiókod továbbra is a rendelkezésedre áll. A Google Fotókba mentett fotókat és videókat nem fogjuk törölni.
További információt a Google+ teljes leállásáról a GYIK-ben találsz.
Az egész csapat nevében szeretnénk megköszönni, hogy jelenléteddel segítetted igazán különleges hellyé tenni a Google+-t.
Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043
Tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve ebben az e-mailben küldött szolgáltatói közleményben ismertetjük a Google+-oldaladat, a terméket vagy a fiókodat érintő fontos változásokat."
Legalább olvasni tudj.
"A fogyasztói Google+ leállása miatt egyik más Google-termék (Gmail, Google Fotók, Google Drive, YouTube) sem szűnik meg, és az ezen szolgáltatásokba való bejelentkezéshez használt Google-fiókod továbbra is a rendelkezésedre áll. A Google Fotókba mentett fotókat és videókat nem fogjuk törölni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!