A google azt írja, hogy megszűnik a google+ fiókom. Ez most akkor azt jelenti, hogy a . @gmail.com email címem megszűnik?
Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 11:53
1/9 anonim válasza:
Az email címed nem fog megszűnni.
2/9 anonim válasza:
Igen. Mivel a Gmail is a Google-hoz tartozik, így az is.
3/9 anonim válasza:
A Google+ szünik meg. Az email nem.
4/9 A kérdező kommentje:
Jó. Mi az a google+?
Nem csak, hogy nem regisztráltam, de nem is hallottam róla.
Akkor nekem, hogy hogy van ilyenem?
2019. febr. 3. 12:05
5/9 anonim válasza:
Olyasmi mint a Facebook, csak kb. 5 ember használta.
A Gmail-el együtt automatikusan lett Google+-fiókod is.
6/9 anonim válasza:
Ja, hogy a Google+-ról beszélsz. Azt hittem, hogy a Google-fiókodról. A Gmailed ebben az esetben nem szűnik meg. De nekem (is) azt írja, hogy áprl. 2-án megszűnik.
2. voltam.
7/9 anonim válasza:
A Google PLUSZ szűnik meg. Alig használta valaki. Nem összetévesztendő az alap Google fiókkal.
8/9 anonim válasza:
mindenki megkapta ezt az üzenetet akinek van google accountja: gmail, dropbox és youtube amiket konkrétan használnak is az emberek, de a google+ is ide tartozik (most még), de mivel azt senki nem használja, ezért megszüntetik. de ettől még a többi marad.
9/9 anonim válasza:
Mindenkinek akiknek van gmail-je, generáltak egy google+ profilt. Minden jel szerint a facebook konkurenciája akart lenni a google+, mint közösségi oldal. A jelek szerint nem jött össze és már nem éri meg fenntartani. Csak az szűnik meg. És valóban sokan nem is tudták, hogy van nekik. Csak egy kis ikon (vagy több) jelent meg jobbra fenn az e-amil fiókon belül. A gmail fiók megmarad (meg jó néhány dolog ami a google-hoz kapcsolódik e-mail cím alapján).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!